Hogy viselitek a rokonságban lévő kínos embereket?
Figyelt kérdés
Az én családomban van egy problémás ember. Testvérem férje, alkoholista, drogos, többször megcsalta már a testvéremet, állandóan iszik, ezáltal kínos helyzetbe hozva minket, konkrétan lejárat minket a szomszédok előtt, ha átjonnek szüleikhez, mert hőbörög, beszól mindenkinek ha iszik. Józanul se százas teljesen. Azt tudni kell, hogy a mi családunk normális, rendezett helyen lakunk, jó környéken, jó szomszédokkal. Testvéremnek van valami súlyos önértékelési problémája, csak erre tudok gondolni, amiért ezt a fazont elviseli. Tőlem legyenek együtt (bár testvérem is szenved mellette..), de nekem ez az ember vállalhatatlan, az én arcomról ég le a bőr miatta.. félek vendégeket hívni miatta, vagy párom családját se szeretném neki bemutatni.. tiszta szégyen ez az ember.. van más is ilyen helyzetben?2022. ápr. 25. 08:55
1/3 anonim válasza:
Nálunk egy alkesz, cringe pasas van, már csak röhögünk rajta.
2/3 anonim válasza:
Számomra az a fura, hogy a szomszédok ítéletétől félsz. Én egy ilyen alaktól önmagában is félnék, és nem lennék hajlandó találkozni vele. És a tesómat sem tudnám mellette biztonságban. Azt nem tudom megmondani, hogy mit kell tenni, de biztosan utánajárnék ebben a helyzetben a teendőknek!
3/3 Miss Endzsi válasza:
Biztosan sakkban tartja a testvéredet, elhagyja, akkor megöli magát vagy őt fogja bántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!