Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek bánthanak azért...

Szerintetek bánthanak azért az ismerőseim mert rokonságban állok egy ismert emberrel?

Figyelt kérdés

2022. febr. 1. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Például mert irigyek rád, vagy mert nem szeretik az illető ismert embert.
2022. febr. 1. 21:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem kezdetben tetszett a nagyfőnök. Nem volt köztünk semmi, élőben nem is igazán beszéltünk, emellett nagyon munkamániás voltam, mert mindent megcsináltam, amit kellett, másoknak is sokat segítettem. Viszont, sok embernek az állt össze, hogy együtt vagyunk, én kiváltságos helyzetben vagyok, mit képzelek, hogy tetszik nekem valaki? Az emberek sok minden miatt lehetnek irigyek, elégedetlenek másokkal szemben, de a véleményükre nem kell adni.
2022. febr. 1. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Engem nem bántanak, csak utálnak emiatt. Tok nem értem ezt a társadalmat. Attl, hogy van valakinek egy ilyen ismerőse, attól annak a személynek még lehet xar az élete, mert pl. nem érzi jól magát emiazz. Nem jelent mindent az, hogy ki van mögöttem.
2022. febr. 2. 04:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Óhó, én még azért is kapok sokszor, mert ugyanaz a nevem, mint a vezérünknek. Sok ember egy sekélyes fszfj és nem tud elvonatkoztatni, de ezt a saját békéd érdekében muszáj elengedni.
2022. febr. 15. 09:22
 5/7 Shaddark ***** válasza:
100%
Engem csak akkor irritál az ilyesmi, ha az "ismert ember" betol egy Ferrarit a segged alá csak mert.
2022. febr. 15. 15:16
 6/7 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
Engem sosem bántottak azért, mert vannak ismertebb rokonaim és kedves ismerőseim.
2022. febr. 16. 02:09
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Nadenaaa, mondjátok már el, hogy ki az ismert rokon... semmi nem derül ki még ebből :)
2022. febr. 16. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!