Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A suliba az ismert srácok...

A suliba az ismert srácok miért képzelnek magukról sokat?

Figyelt kérdés

Én alapból ég introvertaltabb típus vagyok szóval egyáltalán nem akarok olyan lenni mint ők csak van bennem egy csomó kérdés.

Már kb az öltözködéséről , lenéző stílusáról , meg körülugràlják őket sokan meg ismerem a suliba , látszik hogy azért pénzesek is és annyira beképzeltek hogy néha teljesen önbizalom romboló rám nézve hogy oké ők nagyon extrovertált srácok én az ellentétük és mégis kicsit kevesebbnek érzem magam hozzájuk. Pedig egyáltalán nem irigylem az életük nem vágyom hogy körülugràljanak meg ölelgessen minden második ember , nekem a néhány közeli barát bőven elég. Egyszerűen csak nem tudom miért érzem hogy a csajok is ezekre a sok esetben céltudatlan srácokra buknak miért van hype körülöttük 🙄

2021. máj. 12. 00:45
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
megválaszoltad: te introvertált vagy így nem értheted az ő világukat igazán🙄
2021. máj. 12. 02:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert akik jól néznek ki gazdagok és stb stb, azok általában a sikeres emberek. Na most ugye ők nem azok mivel iskolások, de ők állnak a legközelebb ehhez.

Én is egy csendesebb visszahúzódó fiú voltam de mára 22 éves vagyok és saját vállalkozást építettem fel és saját lakásom van, míg ők még mindig a bulinál tartanak, a szórakozásnál, utazgatásnál stb.

Magyarán ha iskolás korban ismerik ezt a felkapottabb érzést, akkor azt hiszik az a cél. Nem fognak fentebb törekedni mert úgy érzik megvan mindenük, közben meg nagyon nincs.

20 év alatt a csajozás nem is olyan valódi. Akkor még az alkalmi kapcsolatok számítanak többnyire. Az kell aki menő, akinek van pénze, akit szeretnek, akivel fel tudok vágni. Gyerekes gondolkodás. Persze 20 év felet is rengeteg az ilyen lány. Egyenlőre még ne foglalkozz velük mert több esély van rá, hogy te többre viszed.

2021. máj. 12. 07:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ők most vannak életük csúcsán, azért képzelnek sokat magukról, mert olyan tulajdonságaik vannak, amelyek általános és gimis sulis környezetben szociálisan sikeressé teszik őket, tehát jogosan hiszik magukat az élet császárának, mert az adott mikrokörnyezezben azok is. Viszont ballagás után szoktak gyorsan kiégni az ilyenek, mert kiderül számukra, hogy az őket eddig sikeressé tevő személyiségjegyeik a való világban sz-rt sem érnek.
2021. máj. 12. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!