Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezért miért néznek súlyos...

Ezért miért néznek súlyos betegnek?

Figyelt kérdés
Lopás miatt (Mecsetből loptam többszázezer forintot Debrecenből, ahová a 20-25 éves muszlim fiatalok járnak imádkozni). Nem ítélet volt, nem vagyok elítélve még, csak előzetesben voltam. Bekerültem tavaly április 30-án, azt hittem nem szabadulok, bent leszek évekig. Egyszer egy szép napon idén január 13-án azt mondta a bíró, hagy megszünteti az előzetest és azonnal szabadlábra helyez. Ki is jöttem rá két és félóra múlva a börtönből. Az ügyvéd mondta, hogy ő sokat közrejátszott ebben, hogy szabaduljak. Én viszont azt mondom, hogy ISTEN szabaditott, hozott ki a börtönből. Sokat imádkoztam és meghallgatott a jóisten. Ez az igazság. Ha ezt mondogatom, hogy engem isten hozott ki a börtönből, miért néznek súlyos betegnek? Azért, mert nem hisznek istenben?

2022. ápr. 23. 22:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

10# Bocs de a jogban képben vagyok, amit írtál ostobaság, 2 teljesen egymástól elkülönülő dolog, képtelenséget állítasz.

Hagyjuk is. Kamuzol itt.

2022. ápr. 24. 15:21
 12/21 anonim ***** válasza:

"ami nektek átlag embereknek magas"

Én örülök hogy átlagember vagyok, nem átlag alatti tolvaj retek, mint te.

Úgyis pokolra jutsz :D

2022. ápr. 24. 17:14
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem csak az az ember rossz ember, aki lop. Vann olyanok, akik nem bűnöznek ugyan, de belül sz@remberek. Mint pl.ti! Normális ember azt mondaná, higy rosszat tettem, itt meg kell állni, és ha megfogadtam, hogy többet nem loook, akkor azt mondani, hogy hajrá, úgylegyen. Ti pedig, aki már lopott egy utolsó senkinek nézitek. Olyan vagytok ti is, csak belül. Menjetek a tűzre!
2022. ápr. 24. 20:52
 14/21 anonim ***** válasza:

Szar ember akinek vannak erkölcsei és nem tapsikol egy mocskos tolvajnak? Neked súlyos gondjaid vannak.

Pont az a szar ember aki ilyet tesz, meg aki ezt támogatja.

2022. ápr. 24. 20:55
 15/21 anonim ***** válasza:

Kérdező, tudod hány bűnöző fogadkozik a nap 24 órájában folyamatosan, aztán amint nem néznek oda már csinálja is a következő bűncselekményt? Gyilkolnak is.

És akkor még szerinted - a bűnöző - szerint mi vagyunk a rosszak és szarok mert nem hiszünk az ilyesmiben?

Eleve ott van már bemutatva a bizonyítvány magadról hogy elkövetted lelki probléma nélkül az első bűncselekményedet.

Ez már mutatja hogy milyen ember lehetsz.

2022. ápr. 24. 21:02
 16/21 A kérdező kommentje:

Én rossz ember voltam, de meg lehet javulni. Nem érdekel az a sok bűnöző, aki fogadkozik. Ne álltalánosíts. Én mióta kijőttem, nem követtem el bűnt, be is tartom.

Azért vagytok sz@remberek a másik kommentelővel együtt, mert a ti szemetekben örökre aljas senki vagyok mostmár, mert bűnt cselekedtem a múltban, de megjavultam.

Azt kellene mondani, hogy "Kérdező bűnt követtél el, megérdemelted a börtönt, ez tanulás, ha így gondolod, hogy soha többet nem csinàlsz bűnt, akkor drukkolok neked és tartsd be és még megmutatod milyen rendes ember vállhat belőled. Ezzel nem a lopást tám9gatja, aki ilyet mond.

Ellenben ti mind a ketten úgy vagytok vele, hogy egy utolsó senki vagyok, egy aljas bűnözőnek tekintetek.

Lehet ti soha nem követtetek el bűncselekményt, viszont ezért nektek a belső fajtátok sz@r, mert utáljátok egy életre aki piti bűnt követett el. Isten szemében ez is bűn és tudjátok meg, hogy aki nem bocsát meg a másiknak, pokolra jut. Igen fentebb válaszoló, juss te a pokolra! Aki megbocsát a másik embernek, neki is megbocsát a jóisten.

Én ugyan megbántam a lopásos bűneimet, más lettem, Istent követem és rossz voltam, de jó útra tértem és én lehet a jóhelyre fogok jutni, viszont ti, aki nem bűnőztetek, de a másikat, aki jót és megbánó magatartást mutatott, nem fogadjátok el, hanem egy utolsó ganéj senkinek tekintitek. Ezért a jóisten a pokolra visz titeket lehet. Menjetek is a tűzre, ahogy már fentebb is mondtam!

Van olyan ember, akinek viszont nem ezt kívánom, hanem jót, jó egészséget, boldogságot.

2022. ápr. 24. 22:28
 17/21 anonim ***** válasza:

Ja, pont erre jó a vallásod. Bármilyen mocsokságot elkövethetsz, utána meggyónod, bűnbocsánatot kapsz és újra bármit megtehetsz. Ez egy gusztustalan hipokrita dolog, és önámítás.

Azt hiszed hogy most tiszta vagy mert megtértél. Hát rohadtul nem vagy az, ezt soha nem mosod le magadról, akármilyen tévképzeteid is vannak.

2022. ápr. 24. 22:44
 18/21 anonim ***** válasza:

Rendben kérdező.

Először is megbocsátom a mindenféle rosszkívánságodat pokolról és tűzről. Ronda dolog így fenyegetni meg rosszat kívánni de felfogom úgy a dolgot, hogy ez még a maradék rosszabbik éned.

Értem mit szeretnél.

Legyen úgy!

Én támogatom ha valóban tisztességes életet szeretnél élni.

Nem ismerlek, nem láttalak, azt sem tudom férfi vagy nő vagy-e, nem tudom hányszor loptál, hanyszor követtél el bűnt.

De akkor legyen ahogyan szeretnéd, ha ez segít neked!

Kérdező bűnt követtél el, megérdemelted a börtönt, ez tanulás, ha így gondolod, hogy soha többet nem csinàlsz bűnt, akkor drukkolok neked és tartsd be és még megmutatod milyen rendes ember vállhat belőled.

2022. ápr. 24. 22:44
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó! Azt nem én döntöm el, hanem Isten, hogy ki megy a rosszra, ki megy a jóra.

Utolsó! Így már szebb, én is megbocsátom, hogy utolsó senki bűnözőnek néztél. Aki nekem rosszat tesz én is megbocsátok.

Tudsz te is emberségesen beszélni, úgy én is.

2022. ápr. 25. 00:49
 20/21 anonim ***** válasza:
Súgok, hogy abban a kontextusban, ahogy írod, Isten, és nem isten.
2022. ápr. 26. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!