Mi a motivációja az életre annak aki buszvezető vagy takarító vagy kukás?
#18; 👍👍👍😁
A nemet ard közszolgalati adón volt egy minisorozat, kukasokról. Uwe Ochsenknecht főszereplesével. Imadtam.😁
Amúgy ilyen alapon engem az egész társadalmi felépítésünk elgondolkoztat.
Gyakorlatilag modern kori rabszolgaságban a társadalom rabjai vagyunk, azért dolgozunk, hogy ne haljunk éhen. Viszont még így is ez a legtisztább, leginkább mérhető rendszer.
Az ilyen kérdezőféléknek készült ez a német kisfilm anno: milyen lenne az élet kétkezi munkások nélkül. Mi történne, ha minden, ami szakmunkások által, kétkezi munkával készült, egyszerűen eltünne? Mi lenne velünk nélkülük? Érdekes, érdemes végignézni:
Tessék, egy fickó, aki kukás, imádja, és láthatóan boldog:
Nem tudom mi a bajod ezekkel a munkákkal. Ezek is jók lehetnek meg boldog lehet az ember.
Hasznos munkájuk van mindegyiknek.
Az meg hogy jol fizetett... Szerintem az nem annyira számít
Szerintem középiskola után sok ember rájön hogy nem az a lényeg hogy sok pénzt keress hanem az hogy ne érjen sok szenvedés, ne csinálj olyat amit utálsz. Ezt tanítja az iskola kb. És sokan ilyen stresszmentes munkákat kezdenek el csinálni. Buszvezetés is nyugis szerintem
Azért... Szeretnél te kukásautón dolgozni...
Van egy ismerősöm, ő sofőrként 450-et kap +néha van maszekba 1-2 város, olyankor 3 osztják el a napi kb 50 ezret. A 2 mókus meg 540-et kap, és zárójelben, de így is rájuk kell szólni, hogy ne kukázzanak..😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!