Az lehetséges, hogy olyan rossz valami, hogy az már szinte jó? 🤷♂️
13: A kerdesed egyertelmu, varsz egy valaszt de nem az jon mint amit szeretnel, ezert probalod csurni csavarni. A rossz az rossz.
Egyebkent sok ember mondja es szalloigeve valt. regen volt egy jobaratnom aki tobb izben hangoztatta ezt a kijelentest, mire elvesztette a munkahelyet, kiderult hogy a harmadik legkissebb gyereke autista, csotores elazott a lakas mire hazaert, es meghalt a ferje, mindez egy heten bellul. Erre mondtam neki, hogy ez annyira rossz, hogy mar szinte jo. Erre ram nezett es kis ido mulva azt mondta: "Most ertettem meg hogy ez mekkora faszsag!" Utanna rendezodott az elete, kijott a melypontrol, de soha tobbe nem mondta hogy valami annyira rossz hogy az mar szinte jo.
14: Csak egy szosszenet, ha azt hiszed hogy elerted a melypontot ahonnan nics lejjebb, elarulom hogy akkor jarsz kb feluton. A legmelyebb pont az a halal. Ez viszont cseppet sem pozitiv.
Koszi az eszmefuttatasokat, reszemrol befejeztem mert elmondtam mindent amit el akartam mondani a temarol. Legyen szep napod. :)
15: "A legmélyebb pont az a halál."
Ezzel határozottan nem értek egyet. Én cseppet sem félek a haláltól. A születésem előtt sem léteztem, a halál után se fogok, na és?? Engem aztán nem érdekel... 🤷♂️🤷♂️ Akiknek az élete tele van szenvedéssel, attól szerintem bármiféle halál jobb. Egyfajta megpihenés is.
Odalesz a testem, na és? Nem izgat kicsit sem... Porrá leszek, ahogy megvala írva a Nagykönyvben. Számomra az a fontos, hogy a lelkem ne szenvedjen csorbát. Inkább élném le az életemet fizikailag csonkán, mintsem hogy a lelkem haldokoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!