Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az lehetséges, hogy olyan...

Az lehetséges, hogy olyan rossz valami, hogy az már szinte jó? 🤷‍♂️

Figyelt kérdés

#rossz #🤷‍♂️
2022. ápr. 21. 15:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10: De a legsötétebb éjszaka után jön a pirkadat.
2022. ápr. 21. 16:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem akarom magam ismetelgetni, ha a legsotetebb ejszakarol beszelsz, akkor az a legsotettebb ejszaka, az mitol jo? Mert a kerdesed arra vonatkozott hogy a legsotetebb ejszaka az annyira sotet hogy mar szinte vilagos? Nem az akkor lesz vilagos ha jon a pirkadat ami pozitivum. Tehat a rengeteg negativumbol ne varj pozitiv dolgokat mert sajat magadat csapod be. Ha a vecet nem huzod le soha akkor elobb utobb annyira rossz lesz ott hogy az mar szinte jo???
2022. ápr. 21. 17:03
 13/18 A kérdező kommentje:
12: Én nem ezt írtam. Azt írtam, hogy lehet olyan rossz, hogy onnantól már csak jobb lehet.
2022. ápr. 21. 17:07
 14/18 A kérdező kommentje:
Ha valaki eléri a mélypontot, onnan már nincs lejjebb. Ez pozitív.
2022. ápr. 21. 17:08
 15/18 anonim ***** válasza:

13: A kerdesed egyertelmu, varsz egy valaszt de nem az jon mint amit szeretnel, ezert probalod csurni csavarni. A rossz az rossz.

Egyebkent sok ember mondja es szalloigeve valt. regen volt egy jobaratnom aki tobb izben hangoztatta ezt a kijelentest, mire elvesztette a munkahelyet, kiderult hogy a harmadik legkissebb gyereke autista, csotores elazott a lakas mire hazaert, es meghalt a ferje, mindez egy heten bellul. Erre mondtam neki, hogy ez annyira rossz, hogy mar szinte jo. Erre ram nezett es kis ido mulva azt mondta: "Most ertettem meg hogy ez mekkora faszsag!" Utanna rendezodott az elete, kijott a melypontrol, de soha tobbe nem mondta hogy valami annyira rossz hogy az mar szinte jo.

14: Csak egy szosszenet, ha azt hiszed hogy elerted a melypontot ahonnan nics lejjebb, elarulom hogy akkor jarsz kb feluton. A legmelyebb pont az a halal. Ez viszont cseppet sem pozitiv.

Koszi az eszmefuttatasokat, reszemrol befejeztem mert elmondtam mindent amit el akartam mondani a temarol. Legyen szep napod. :)

2022. ápr. 21. 19:06
 16/18 A kérdező kommentje:

15: "A legmélyebb pont az a halál."

Ezzel határozottan nem értek egyet. Én cseppet sem félek a haláltól. A születésem előtt sem léteztem, a halál után se fogok, na és?? Engem aztán nem érdekel... 🤷‍♂️🤷‍♂️ Akiknek az élete tele van szenvedéssel, attól szerintem bármiféle halál jobb. Egyfajta megpihenés is.

Odalesz a testem, na és? Nem izgat kicsit sem... Porrá leszek, ahogy megvala írva a Nagykönyvben. Számomra az a fontos, hogy a lelkem ne szenvedjen csorbát. Inkább élném le az életemet fizikailag csonkán, mintsem hogy a lelkem haldokoljon.

2022. ápr. 21. 19:14
 17/18 A kérdező kommentje:
Egyébként meg hiszem, hogy a vég mindig valami újnak a kezdete. Metaforikusan ha a tél a halál (jeges hideg van, nem terem semmi, nincsenek virágok), akkor a tavasz az újjászületés.
2022. ápr. 21. 19:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Egy idő után átfordulat ilyenbe a szitu.
2022. ápr. 21. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!