Az lehetséges, hogy olyan rossz valami, hogy az már szinte jó? 🤷♂️
Figyelt kérdés
#rossz #🤷♂️
2022. ápr. 21. 15:09
1/18 Anonymus12356534 válasza:
Igen de nem minden esetben lehetséges.
2/18 anonim válasza:
3/18 A kérdező kommentje:
Én arra jöttem rá, hogy igazából boldog ember vagyok. A körülményeim nem érdekelnek, hidegen hagynak. 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Boldog vagyok, hogy élek. Van mit ennem, van hol laknom. A többi nem számít.. 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
2022. ápr. 21. 15:25
4/18 anonim válasza:
Igen, a stay strong band volt nekem ilyen. Mindig is meghökkentőnek tartottam, de nézette magát annyira rossz volt és a végén meg már rászoktam és megszerettem.
5/18 anonim válasza:
Őőő.... Most még példát se tudok mondani rá :D Csak azt jut eszembe, hogy ez zene annyira xar, hogy már jó. Mint a Gangnam style
7/18 anonim válasza:
Szerintem a tiktokon relatíve gyakran találkozik az ember ilyenekkel.
8/18 anonim válasza:
Nem. Ami elindul negativ iranyba, es egyre melyebbre kerul abbol sosem lesz pozitiv hirtelen. Viszont az ember hajlamos megszokni, minden rossz dolgot, es tompitani az elet annyira hogy meg gyozi magat arrol hogy ami rossz az nem is annyira rossz, sot mar hude marha jo ... stb.
9/18 A kérdező kommentje:
Amikor a legsötétebb az éjszaka, onnantól elkezd világosodni. Azaz a holtpont után.
2022. ápr. 21. 16:20
10/18 anonim válasza:
A kerdes arra vonatkozott hogy valami olyan rossz hogy...ebbe nem fer bele a vilagosodas mert az mar pozitiv. Viszont a kerdes csak a negativumra vonatkozott nem pedik: lehet-e addig tomni a negativba a pozitivumot hogy az pozitiv legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!