Mit lenne helyes tennem ilyenkor? a szüleim elfognak szerintem válni végleg.
Teljesen egyedül fogok maradni...nem rég szakítottam a barátnőmmel is. Anyámnak elege lett apámból amit egyébként teljesen megértek, mert az már tényleg elviselhetetlen amit csinált, idegbajos, veszekszik egésznap, önző, csak kihasználja anyámat stb...ebből elege lett anyámnak, már egyszer elment tőle, de apám vissza sírta magához, de most tényleg végleg el akar menni Hollandiába. Ott van mind a kettő lány testvérem is, és segítenének neki munkát találni ez így okés.
De ha elmegy itt vége lesz mindennek, apám sem én sem még főzni sem nagyon tudunk, minden hivatalos ügyet anyám rendezett, csak a saját ilyen jellegű dolgaimmal vagyok tisztában, de apám abszolút nem tudja mivan a pénzel sem tud bánni...ha anyám nem lesz itt totál elvagyunk veszve.
Őszintén megmondom hogy ezt is érdemeljük, mert tényleg minden dolgot anyám oldott meg.
Na de én most mit csináljak? Apámmal esélytelen hogy maradjak, azt ember legyen a talpán aki bírja...haverokkal beszéltem hogy nem e tudnak valami munkát külföldön, mert itt tragikus a fizetés vidéken, de senki nem tud semmit...ami van az meg látszik hogy átb..ás.
Szerintetek az helyes lenne hogy megkérdezem a nővéremet-húgomat hogy tudnak e ott munkát? Vagy mit csináljak? semmi félre tett pénzem nincsen.
29f igen itthon élek...nem kell ezzel kapcsolatban "jó tanács" tudom hogy nem helyes.
Azt hittem egy 17 éves gyerek írja ezt 😶
Megérdemled a sorsod te is...
Én is egy béna mihaszna 29 éves férfi vagyok szóval szerintem a tanácsom talán a legoptimálisabb.
A szüleid válnak, a történetből az jön le hogy apád életképtelen.
Anyud meg 30+ év házasság után már végképp megunta ennek a tehernek a cipelését.
A te hibád az hogy te is életképtelen vagy.
30 éves korodra már tudnod kéne pár dolgot.
(mert sok 30 éves már családalapításon gondolkozik. Az igaz hogy a mi esetünk más, viszont nekünk is törekednünk kell arra hogy megálljuk a helyünket a világban).
2-es kommentelő ötlete pl. tök jó kiugrásra.
Fatert is jó ötlet hátrahagyni, tudom gonosznak hangzik, apád egy vesztes. Ha vele maradsz, akkor ugyanolyan leszel mint ő. Nem marad egy csepp esélyed sem arra hogy kitörj a mostani életedből.
A másik meg hogyha Mo-n maradnál akkor sürgősen keress valamilyen munkát, bármilyen munkát amit tudsz. Tudom hogy parás de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!