Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondolják ezt rólam...

Miért gondolják ezt rólam emberek?

Figyelt kérdés

Azt gondolják rólam főleg a nővérem szokta emlegetni azt ,hogyha összejövök egy fiúval én mindig is csak azért mert sajnálatból teszem ezt..

Gondolok itt arra ,hogy voltak már szegényebb környezetből jövő párjaim is illetve volt már kerekesszékes párom is.

De bennem sosem az volt ,hogy azért lennék velük mert sajnálom őket hanem ténylegesen szeretem őket annak idején amikor jártam velük..

Egymás után bele-bele választottam de soha sem érdekel senki anyagi helyzete..

Azért jártam velük mert megfogtak a személyiségükkel nem azért mert sajnáltam őket együttéreztem velük de soha nem sajnálatból jártam bármelyiükkel is..

Nem jönnék össze akárkivel csak azért mert ilyen meg olyan anyagi helyzettel rendelkezik..

Empatikusnak gondolom magamat szerintem és ezért van az ,hogy nem érdekel a hátterük a srácoknak..

Nekem csak az számít ,hogy jól bánjon velem..

Miért nehéz elfogadni ,hogy én nem azt nézem, hogy ki hol lakik? Illetve nem vagyok anyagias..

2022. ápr. 19. 09:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez lenne a normális, de sajnos ebben az elkorcsosult világban azt nézik hülyének, aki tudja hogy mik a valóban fontos dolgok.

Én is csak azt nézem hogy az adott férfi hogy bánik velem, hogy érzem magam a társaságában, nem azt hogy mennyi pénze van, vagy hogy néz ki. És kb senki nem hiszi el hogy nekem az anyagi helyzet meg a külső nem szempont. Nem kell velük foglalkozni, lelki szegények.

2022. ápr. 19. 09:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne érdekeljen, mit gondolnak rólad mások!

Olyan emberrel legyél, akivel jól érzed magad és ő is jól érzi magát veled, más nem számít.

(Nekem is volt egy szegényebb körülmények között élő, árva barátom.

Akkor ezért kaptuk a beszólogatásokat.

Utána egy átlagos, de jó tanuló sráccal kezdtem el járni. Arra nem mondott senki semmit.

Pár éve jártunk, mikor jelentkezett egyetemre, s azóta már a doktoriját csinálja, eközben pedig nagyon kimagasló fizetésre tett szert.

Most én is azt hallgatom, hogy "jó partit csináltam".

Hiába mondom mindenkinek, hogy akkor még fogalma se volt egyiküknek sem hogy mi akar lenni felnőttként, illetve hogy most sem élünk luxusban, mert házra gyűjtünk (más ugyanezzel a fizuval már a 3. sportkocsijat veszi, mi meg egy 32 nm-es bungallóban lakunk a város szélén).

Nem, én már nem magyarázkodok senkinek. Hadd gondoljanak amit akarnak. Boldog vagyok azzal, akivel vagyok és kész:)

2022. ápr. 19. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A nővéred azért mondja ezt mert ő egy felszínes p*csa. Ne foglalkozz vele.
2022. ápr. 19. 10:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Elottem mar mindenki megvalaszolta.
2022. ápr. 19. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!