Az én apám csak ilyen szemét láda?
Tényleg egy okos ember, mindenhez konyít, munkába is sikeres....de olyan szinten egoista, nagyképű, haszon leső ember hogy valami hihetetlen.
Egyre jobban idegesít a viselkedése, anyámat szó szerint csak csicskáztatja...mindenkit pattogat maga körül a kaját oda kell neki vinni, saját magát nem szolgálja ki. Ha valaki meghal akkor kb az van hogy miért halt meg? Azért hogy neki rossz kedve legyen?
Még ilyesmi...teljesen ösztön ember, egy normális tanácsa nem volt az életemben felém, csak anyámnak, ilyen a legtöbb apa? Mármint ilyen szinten egoista?
Alig várom hogy el költöztek. 29f
Akkor mit picsogsz, h alig varod, h elkoltozz? Akkor mire is varsz? Mehetnel, de megsem teszed. Mert igy kenyelmes.
Amugy meg a tiednel lenyegesen szarabb apak vannak. Ahonnan tenyleg fuled-farkad behuzva menekultel volna 17 es fel evesen...
Szoval eleg jo lehet neked ott. Aztan tartos kapcsolat van-e?
Valószínűleg nem csak a tiéd, de közel sem mindenki ilyen. Nekem sem volt jó kapcsolatam a sajátommal, bár nála teljesen más jellegű problémák voltak.
F
14, ez is igaz. :) Legközelebb erre odafigyelek és nem írok ide utánanézés nélkül.
Nagyon szépen köszönöm még egyszer az információt és szép estét kívánok illetve kellemes húsvétot, sok locsolót és sok csokit!
Ugyanilyen volt az én apám is, két alapvető különbséggel:
-nekem olyanokat is mondott, hogy menjek és szopjak le pár öreg faszt, mert nélküle úgysem tudok boldogulni. Illetve mikor megvédtem anyámat a folyamatos mocskolódásától, állandóan megkaptam tőle, hogy lebasz az emeletről úgy, hogy kiszakad a nyakam meg úgy megveri anyámat, amíg nem vagyok itthon, hogy vért fog hugyozni... Nem vert meg senkit, de folyamatosan fenyegetőzött, mindenbe beleturkált, mindent összetört, ha elkattant az agya.
-illetve nekem volt annyi vér a nem létező f*szomban 20 évesen nő létemre, hogy rendőrségi feljelentést tegyek ellene, távoltartást kérjek és elküldjem a qrva anyjába anyám közeléből...
Neked van egy öntelt fasz apád és felnőtt férfi létedre arra nem vagy képes, hogy visszaszólj neki? Nem gyakorin kellene pattognod, édesem. Vagy attól félsz, hogy kivág? Ugyan miért? Mert 30 évesen is csak a tökeid vakargatod otthon és élvezed az ingyen szállást ahelyett, hogy megkeresnél az önálló életre elegendő pénzt? Nem lenne nagy mutatvány tenned ellene, mégsem teszel.
Szokták mondani, majd ha eléggé nyom a cipő, leveted... Addig nincs értelme panaszkodni sem.
Nyugi 19, akik ideírkálnak és szídják a kérdezőt, hogy a szüleivel él, zéró reakciót adva a fő kérdésre is a szüleikkel élnek, valószínűleg 16 évesek sincsenek még.
Én 21 éves korom óta élek egyedül, de mégvakkor is kaotam szülői segítséget.
A barátnőm egyetem elején ment albiba, amit a szülők fizettek.
A másik barátnőm 35 évesen szülőkkel élt, mert el jellett vàlnia a férjétől, akivel összeköltözött utána, verte, szóval tőle is elment, olyan alacsony volt a fizuja, nem volt még meg az a végzettsége, amivel többet keresett volna, amiből egy albi kijön, szóval csinálta az egyetemet, hogy kitörhessen otthonról, élhessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!