Mi a véleményetek az olyan emberről, aki ordítani kezd, ha a másik fél valamiben nem ért egyet vele, nem az ő álláspontján van?
Szerintem rosszul érintheti hogy beszélgettek, mond neked 20 dolgot abból 19-ben leugatod. Még ha igazad is van, akkor is furcsa ez az arány. Így nem lehet beszélgetni. Próbáld meg az ő szemszögéből nézni.
Van olyan is hogy valaki agresszív, csak nem veszi észre. Nekem volt ilyen, hogy az illető rángat, sziszeg, az arcomhoz 5 centire közeledik, úgy beszél "kulturáltan halkan". Úgy néz ki mint aki mindjárt leüt, de a hangján ilyen erőltetett lefojtás van, hogy ő nem emeli fel a hangját. De full idegbeteg a hangja és a mozdulatai. Aztán 2 óra ilyen műsora után kiabálok hogy valahogy hagyja már abba, erre azt hiszi ő a szent és megy panaszkodni.
De van aki egyszerűen csak rideg és kötekedik. Mindenre azt mondja hogy nem, nem, nem, olyanra is ami teljesen mindegy.
Az ilyen kommunikáció egy dologra jó: te energiát kapsz tőle.
Neki meg ezt fel kell ismernie, és a motivációdat erre, szeretettel fordulni feléd, mert akkor tudna kezelni. Persze csinálhatja azt is hogy mindenáron bekussol. Csak az meg nem egészséges.
Lehet hogy nem azzal van baja, amit mondasz, hanem az indíttatásoddal van baja. Ha pl. folyton meg akarsz vitatni, vagy megcáfolni dolgokat, megmagyarázni neki dolgokat, lehet, hogy úgy érzi, csak fölébe akarsz kerekedni az "okoskodással".
Nem én tartalak okoskodónak, hanem ezt kaptam meg nemrég. Gondoltam leírom, hátha ez a helyzet, hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!