Mi a véleményetek az olyan emberről, aki ordítani kezd, ha a másik fél valamiben nem ért egyet vele, nem az ő álláspontján van?
Én úgy jártam egyszer a szomszáddal mikor a politika került szóba és nem értettünk egyet hogy nem engedett egy mondatot se végigmondani mert folyamatosan a szavamba vágott:DDD Nem ordított de elég bunkó dolog szerintem hogy nem hallgatjuk végig a másik ember véleményét tehát nincs vita kultúra.Azóta nem nagyon beszélek vele kivéve ha nagyon muszáj :P
Nálam leszerepelt ezzel a viselkedéssel.
Szerinted mi?SZOMSZÉD :DDDD Elírtam húha😊Veled még nem fordult elő soha.
Jó neked!Magyarországon mindenki tökéletes tudjuk
Pedig nem hülye ember, főiskolát végzett. (Azt hinné az ember, hogy ez a jellemvonás csak a buta prolikra meg parasztokra jellemző.)
És amúgy el lehet vele beszélgetni, meg poénkodni is. Csak mondom, mindig akkor borul a bili, amikor mond valamit, amiben más nem az ő álláspontján van.
azt lehet tudni, hogy aki kiabál annak biztosan nincsen igaza, az ilyen ember ,már ha lehet embernek nevezni, szerény tudású , kishitű, ösztön lény, és ezt tudja magáról, ha egyáltalán valamiféle önértékelésen elgondolkodott, ha nem, akkor csak tudat alatt érzi, és az üvöltéssel kompenzál.
erre szokták mondani, ilyennel nem lehet beszélni, ezt csak leütni lehet.
"Azt hinné az ember, hogy ez a jellemvonás csak a buta prolikra meg parasztokra jellemző."
Nem, a 2-3 évesekre is. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!