Kellemetlen helyzetbe hoztam egy csajt azzal, hogy mások azt hitték egy pár vagyunk?
Figyelt kérdés
Pár napja beszélgettem egy csajjal és együtt mentünk be ebédidöben az étterembe, közben is beszéltünk. Akkor találkoztunk életünkben elöször, kitörött a cipösarka és önkéntelenül belém kapaszkodott. Jót nevettünk rajta és beszéltünk ezzel kapcsolatban 4-5 mondatot. Az étteremben a kiszolgáló meg egybe írta a számlát mert azt hitte együtt vagyunk, mondta is, hogy a barátnöd addig üljön le nyugodtan, mert nem marad már szabad asztal! Inkább kérdezte volna, máshol meg szokták mindig! Azóta is szégyellem a fejem, hogy ilyen helyzetbe hoztam! Egy nagyon csinos, dekoratív, intelligens hölgyröl beszélünk egyébként! Én meg mindennek az ellentéte vagyok férfiben. Nagyon kínos, hogy azt hitték együtt van egy ilyen emberrel mint én! Szerintetek mit gondolt vagy mit gondol most? Remélem nen bántottam meg, nem lett ettöl lelki baja. Hogy ilyennel összeboronálták, mintha ö ennyire lenne jó, ez jutna csak neki. Gondolkodtam, hogy bocsánatot kérek töle, de inkább elvitelre csomagoltattam a kaját és gyorsan leléptem.2022. ápr. 15. 14:04
1/4 anonim válasza:
Nem. Ha intelligens, akkor tudja, hogy az embereknek mindig ez az első reakciója, ha egy férfit meg egy nőt meglát együtt. Én is átéltem ezt konkrétan minden leány barátommal, jót nevettünk rajta, ennyi.
2/4 anonim válasza:
Ha ő kellemetlenül érezte volna magát, akkor "kínos lett volna veled mutatkozni" de nem erről volt szó.
Egyébként nem mondta volna, vagy amikor ez elhangzott nem vettél észre rajta valamit?
3/4 A kérdező kommentje:
Nem viselkedett furcsán, vagyis nem láttam mert azonnal intézkedtem, hogy nem együtt vagyunk, szedjék szét a rendeléseket és én elvitelre kérném inkább. A csaj közben fizetett, de én zavaromban észre se vettem, aztán gyorsan leléptem.
2022. ápr. 15. 15:06
4/4 anonim válasza:
Jézusom, most azon pörgünk, hogy több napja a konyhás néni 2 másodpercre egy párnak nézett benneteket, mivel a csak beléd volt csimpaszkodva?
És akkor mi van?
Mondtad, hogy nem így van és ezzel kész!
Tuti, hogy a csaj 5 perc múlva már nem is emlékezett erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!