Melyik karakterre hasonlítasz leginkább a Spongyabobból?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 15. 10:38
A kérdező szavazást indított:
Spongyabob: Degenerált fogyi szivacs, aki állandóan jókedvű és mosolyog, faék egyszerűségű.
Patrik: Fogyatékos debil vízi csillag, akinek egy számjeggyel mérhető IQ-ja van.
Tunyacsáp: Depresszió szar, állandóan tévét néz, csipszet zabál, unalmában elkezd a fuvoláján kornyikálni.
Rák Úr: Egy pénzéhes szemétláda hólyag.
Plankton: Egy utolsó ge..i
37 szavazat
1/12 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Kimaradt az életemből.
2/12 anonim válasza:
Ott van még Szandi, a tudományos karate autista, aki a vadnyugati néphagyomanyokért buzul :D
Meg Pearl, a tipikus idegesítő, élettelen nyafka tinipi'a.
3/12 anonim válasza:
Spongya és Tunya gyereke vagyok.
5/12 anonim válasza:
Egyikre sem. Cukorfalat karakter nincs a mesében.
6/12 anonim válasza:
Rák Úr.
Kerülöm a felesleges költekezést, mint a borravaló, hálapénz, csöveseknek adakozás; 5 forint különbségnél már szolgáltatót váltok, és nem szívesen fizetek olyan dologért, aminek az árában nagy haszonkulcsot gyanítok, nehogy valaki az én terhemre gazdagodjon.
Múltkor egy könyvet adtam el, próbált a muki alkudni az árából, de egy 100 forintost sem engedtem. Direkt nagy pénzzel fizetett a nyomorult, hátha nem tudok rendesen visszaadni, és mégis engedményre kényszerülök, de fel voltam erre is készülve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!