Kinek hiányzik Czibók Laci?
Nekem csak ket kerdesem van:
1. Ki az a Czibok Laci?
2. Miert kellene hianyoznia?
21
A "portázáshoz" milyen különösebb szakértelem szükségeltetik? :)
Hát, a testépítéshez-egészséges életmódhoz nem igazán értett, néha csinálhatott volna vérképet a bástya, mert a LDL koleszterinje az egekben volt szerintem az elmúlt 20 évben, azért volt olyan vörös a feje mint egy sütőtök :D
A többit már tudjuk.
"19 es. Szerintem nem volt proli egy különlegesebb gondolkozásu ember volt aki a hétköznapi ember problemaival foglalkozott. Azt se felejtsük el azert ertett az edzéshez és a portázáshoz nagyon"
bocs, így visszaolvasva helyenként elég durván fogalmaztam.
hát..edzéshez meg táplálkozáshoz is inkább csak alapszinten értett. ha igaz, amit írtak a neten pár helyen, elég hajmeresztő volt az étrendje (rengeteg zsír, minimális ch, sok hús).
az edzése is érdekes volt. több videóban full szabálytalanul hajtotta végre az edzéseket, napi 6x edzeni 50 évesen vérnyomásproblémákkal meg elég butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!