Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kinek hiányzik Czibók Laci?

Kinek hiányzik Czibók Laci?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 13. 00:14
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
19 es. Szerintem nem volt proli egy különlegesebb gondolkozásu ember volt aki a hétköznapi ember problemaival foglalkozott. Azt se felejtsük el azert ertett az edzéshez és a portázáshoz nagyon
2022. okt. 1. 22:19
 22/37 anonim ***** válasza:
43%

Nekem csak ket kerdesem van:

1. Ki az a Czibok Laci?

2. Miert kellene hianyoznia?

2022. okt. 1. 23:27
 23/37 anonim ***** válasza:
47%

21

A "portázáshoz" milyen különösebb szakértelem szükségeltetik? :)

2022. okt. 1. 23:31
 24/37 A kérdező kommentje:
Önfegyelem elösörban hogy ne üssön senkit le. En meg csak kezdö vagyok ilyen téren de tudom hogy nem könnyü munka , mondhatni meg zöldfülö vagyok a szakmában
2022. okt. 2. 00:02
 25/37 anonim ***** válasza:
83%

Hát, a testépítéshez-egészséges életmódhoz nem igazán értett, néha csinálhatott volna vérképet a bástya, mert a LDL koleszterinje az egekben volt szerintem az elmúlt 20 évben, azért volt olyan vörös a feje mint egy sütőtök :D

A többit már tudjuk.

2022. okt. 2. 12:32
 26/37 anonim ***** válasza:
55%

"19 es. Szerintem nem volt proli egy különlegesebb gondolkozásu ember volt aki a hétköznapi ember problemaival foglalkozott. Azt se felejtsük el azert ertett az edzéshez és a portázáshoz nagyon"

bocs, így visszaolvasva helyenként elég durván fogalmaztam.

hát..edzéshez meg táplálkozáshoz is inkább csak alapszinten értett. ha igaz, amit írtak a neten pár helyen, elég hajmeresztő volt az étrendje (rengeteg zsír, minimális ch, sok hús).

az edzése is érdekes volt. több videóban full szabálytalanul hajtotta végre az edzéseket, napi 6x edzeni 50 évesen vérnyomásproblémákkal meg elég butaság.

2022. okt. 7. 10:07
 27/37 anonim ***** válasza:
36%
Az, ki?
2022. okt. 10. 15:36
 28/37 anonim ***** válasza:
47%
Nem sajnálom, ahogy az alkeszeket sem, akik idő előtt meghalnak. Normálisan kellett volna élni, nem összezabálni minden izomnövelő szarokat azt menőzni a nagy piros fejével.
2022. okt. 27. 19:23
 29/37 NTBS ***** válasza:
71%
Nekem a videói hiányoznak. Így ő is.
2022. nov. 7. 07:36
 30/37 anonim ***** válasza:
91%
néha kicsit igen. nekem nincsenek élőben ilyen mentalitású ismerőseim, és kicsit rá is írtam az egyszerűségére és a korára néhány meglátását, de örültem volna egy ilyen ismerősnek. meghallgattam mit gondol dolgokról. valóban kicsit kevésbé érezte otthon magát ebben a világban, de a maga módján úgy gondolom végig helyt állt. én az ő "fénykorában" elég elveszett lélek lettem volna, de mutatott meg olyan gondolatokat amit nem is gondoltam volna tőle és meglepett. maradhatott volna még itt
2022. nov. 7. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!