Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kinek hiányzik Czibók Laci?

Kinek hiányzik Czibók Laci?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 13. 00:14
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
76%
Nekem csak a kommentszekció, és a paródia videók hiányoznak vele kapcsolatban.
2022. ápr. 24. 21:50
 12/37 anonim ***** válasza:
38%
Nekem aztán nem.
2022. máj. 29. 21:27
 13/37 anonim ***** válasza:
60%

Kis gizda csíra hülyegyerekek gyáván szétrollkodák csóri embert.

Kisköcsögök arra recskáztak, hogy arc nélkül ugathattak neki.

2022. szept. 19. 07:44
 14/37 anonim ***** válasza:
50%
Jókat trollkodtam alatta , jól kilehetett cinkelni, mindig ideges volt, csinálta a válaszvideókat :D
2022. szept. 19. 21:55
 15/37 anonim ***** válasza:
95%

Hát ezért nem tolom az ilyen danabolokat. Azt nyomta az öreg. Minőségi szteroidok. Azt nincs a báttyának semmi baja. Látszott a fején, hogy vérnyomásos lett már a végén

24f

2022. szept. 19. 21:56
 16/37 A kérdező kommentje:
13 as igazad van. 14 es szégyelld magad hozzájárultál halálához , miért idegesitetted láttad vörös a feje a magas vérnyomástol szegenynek. Nekem hiányzik azota is nézem videokat.
2022. szept. 19. 22:49
 17/37 anonim ***** válasza:
94%

Nekem hiányzik ha lehet így fogalmazni.

Nem volt a legélesebb kés a fiókban, sőt az utóbbi időben folyamatosan romlott a videók színvonala szerintem, de helyén volt a "józan paraszti esze" és sok esetben olyan volt 1-1 videója, mintha egy haverral beszélnék.

2022. okt. 1. 16:58
 18/37 anonim ***** válasza:
96%

#16:

A 13-asnak lehet igaza van, de kevésbé mucsaröcsögeiesen is megfogalmazhatta volna.

A haláláról viszont senki nem tehet, mert ha leállt volna a videózással és nem idegelte volna magát soha többé a kommentektől, lehet még ma is élne.

2022. okt. 1. 18:52
 19/37 anonim ***** válasza:
73%

13:

:D

szerencsére itt vagy te nekünk, a 8 elemis alpári Czibók-rajongó, aki jól megmondja a frankót.

Czibók egy szórakoztatót jelenség volt a kommentszekcióval együtt, de ennyi. Ahogy vki egy másik kérdésnél megfogalmazta, Czibók tökéletes példa a szocializmusban megrekedt egyszerű prolira, aki egyáltalán nincs volt tisztában a korlátaival.

Feljött a youtube-ra egy közösségbe, ami teljesen idegen volt neki. Először kiakadt azon a tyúkeszével azon, hogy itt nicknévvel írnak neki. Már ekkora hagyni kellett volna az egészet, ha nem tudja ezt megemészteni.

(később odáig süllyedt, hogy munkahelyen fenyegetett embereket, meg 14 éves fészes gyerekeken gúnyolódott)

Aztán azt hitte, itt is mindenki összecsinálja magát attól, hogy nagydarab. Nem. Az internet nem az a koszfészek, ahol edzősködik, nem is az utca, ahol erővel el lehet intézni a dolgokat. Itt folyamatosan kijavították azt a sok állatságot, amit összehordott, videókat csináltak a rengeteg ellentmondásáról.

Ahhoz is buta volt, h ha állítólag nem érdeklik a kommentek, ne csináljon már 56 videót, amiben a kommentekre reagál. Vagy h ha korábban 50x gúnyolódott mások kinézetén, ne mondja már, h nem szokott másik kinézetén gondolkodni.

azt de értem, h miért gondolta, hogy nem veszik észre a nézők, ha egy xart próbált pénzért reklámozni, vagy h ki tudja magyarázni a baromságait azzal, hogy „irónia volt” (:D)

Az is szép öngól volt, hogy próbálta úgy csinálni, mint ha 14 évesek lennének a kommentelők. nyilván idősebbek voltak (én is idősebb vagyok), de ha valóban 14 évesek lennénk, az rá nézve lenne kínos, h 14 évesek javítják ki folyton a baromságait.

Az is rém kínos volt, amikor próbált választékosan beszélni, de vhogy sehogy sem tudott összerakni egy értelmes mondatot.

tehát rohadt egyszerű a képlet: ti, rajongó pont olyanok vagytok, mint Czibók. „Kicsit” magasabbra helyezitek magatokat, mint ahol valójában vagytok.

Ti, prolik elájultok egy átlagos (de inkább átlagosnál gyengébb ) képességű kidobótól, mert ti is kb. azon a szinten vagytok.

ezzel önmagában nem lenne gond, csak nem azokra az értelmesebb emberekre kéne dühösnek lennetek, akiknél kicsit magasabban van a léc.

Sajnálom, hogy meghalt, de valljuk be, csak egy trash youtuber volt, egy udvari bolond, aki semmilyen piacképes tudással, végzettséggel nem rendelkezett, mindössze annyit ért életében, hogy ki volt gyúrva.

„14 es szégyelld magad hozzájárultál halálához „

kérdező, látom, te is igazi IQ betyár vagy. bizonyára nagyban hozzájárultak a kommentelők a halálához.

Az, hogy tinikora óta magas volt a vérnyomása, gondolom, mellékes. Hogy szteroidokat szedett, szintén. Hogy volt szívműtétje meg hogy elmebeteg étrendje volt, szintén nem számít. az se, hogy 6x edzett egy héten 50 felett is, az is bizonyára nagyon egészséges dolog volt.

Hogy lexarta az orvosi figyelmeztetést, szintén mellékes (el nem tudom képzelni, hogy legalább a háziorvosa ne figyelmeztette volna)

Nem, a kommentelők hibája !!!!

(10-es válaszoló

2022. okt. 1. 19:39
 20/37 anonim ***** válasza:
18%
tepsibe került csimpók laci, üdvözlendő hír :D
2022. okt. 1. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!