Mit tennél ha 29 éves értelmes, szép nő létedre még sose pasiztál volna?
Figyelt kérdés
Kort,nemet!2022. ápr. 11. 12:55
11/18 anonim válasza:
Velem ez volt. Egesz egyszeruen egy nem volt, aki tetszett volna, vagy lehetetlen helyzetben talalkoztunk, pasik feltek is tolem. Az idegeim elrongyolodtak, mert a lelkem is, testem is tobb mint tiz eve akart pasit.
Kiderult, hogy rossz helyre szulettem, mashol rengeteg pasi bejon. Lehet cseh, lengyel, nemet, dan, csak europid legyen.
13/18 A kérdező kommentje:
Kilences, szegény.😀
2022. ápr. 11. 14:15
14/18 anonim válasza:
Te mindig ilyen öntelt senki vagy, kérdező? Nem csoda ha nem kellesz a csávóknak.
15/18 anonim válasza:
Hát ha 29 évig nem pasiztam volna, annak biztos meg lenne az oka, és valószínűleg a továbbiakban sem pasizék. Amennyiben ez az ok időközben változott, akkor pedig elgondolkodnék rajta, hogy elkezdjek-e pasizni.
17/18 anonim válasza:
Ha nem lenne rá szükségem, nem tenném. Ha lenne, akkor elkezdeném.
F/23
18/18 anonim válasza:
Szexuálterápiába mennék.
Én 24 éves koromig voltam szűz, borzalmas volt. Nekem is kellett volna terápia, már 16 évesen, vagy korábban.
50f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!