Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tudod magadnak megbocsáta...

Hogy tudod magadnak megbocsátani az elvesztegetett időt? ⏲️⏳

Figyelt kérdés

Amikor felesleges hülyeségekre pazaroltad az időt. Az üresjáratok, amikor semmi érdemlegeset nem csináltál. Amikor az idő homokja pergett le előtted, de te semmit nem csináltál.

Amikor mérgező és romboló kapcsolatokra pazaroltad az időd, vagy olyannal éltél együtt, akit utálsz. Mérgező barátságok, bántalmazó párkapcsolat. Megérte?? Megérte a sok belefeccölt idő?? Amikor csak csipszet zabáltál és sorozatot néztél és napok teltek el így. Amikor megspóroltad magadnak a fejlődést és az önfeljesztést.

Egy helyben toporogtál. És totál kontraproduktív dolgokat csináltál, vagy olyat, aminek 0 haszna van és semmit sem profitálsz belőle se te, se a társadalom. Vagy mondjuk nem adtál vissza semmi hasznosat a világnak, csak tengtél-lengtél.

2022. ápr. 10. 14:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
2es, nekem is. 😅
2022. ápr. 10. 14:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én minden tőlem telhetőt megtettem jó pár éven keresztül. És most még is ott vagyok, hogy teljesen össze vagyok törve. Amit felépít az ember, azzal megteremteni annak pusztulását is.

29/F

2022. ápr. 10. 15:14
 13/19 A kérdező kommentje:
12: Akkor hemperegj az önsajnálatban, mást nem tudok erre mondani... 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️
2022. ápr. 10. 15:15
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Nagyon mélyen vagyok az önutálatban.
2022. ápr. 10. 15:22
 15/19 A kérdező kommentje:
Emberek, ha magatokat is utáljátok, akkor mit akartok???
2022. ápr. 10. 15:24
 16/19 A kérdező kommentje:
Aki nem tesz saját maga boldogulásáért, boldogságáért a mindennapokban, az egy gyenge ember.
2022. ápr. 10. 15:30
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is gyakran tűnődök azon, hogy szinte mindig értelmetlenül töltöm el az időmet. Ma sem csináltam eddig semmi értelmeset és nagyon valószínű, hogy már nem is fogok.

Már beletörődtem abba, hogy olyan tetteket nem tudok végrehajtani, amiknek én magam is látnám valamennyi értelmét, tehát felőlem mehet minden ugyanígy tovább. Már úgyis megszoktam. Különben sem sokat veszít velem a világ, nem vagyok egy különleges tehetségű személy.

Azzal viszont teljes mértékben egyetértek, hogy minden mosoly nélkülni pillanat csak időpazarlás. Leginkább a saját boldogságomért kellene tennem, de fogalmam sincs, hogy hogyan lehetne. (Valószínűnek tartom, hogy sehogy.)

Én úgy látom, hogy az emberek többsége egy idő utan belenyugszik a sorsába akkor is, ha az nem tetszik neki. Szerintem ez sok helyzetben még hasznos is tud lenni.

Kár olyan dolgokért küzdeni, amiken úgysem lehet változtatni. Nekem például nem ártana ezt még jobban az eszembe vésnem.

2022. ápr. 10. 15:33
 18/19 A kérdező kommentje:
Micsoda megkeseredett emberek vannak ezen az oldalon atyaég.... 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
2022. ápr. 10. 15:44
 19/19 anonim ***** válasza:
82%

#18.

Nem csak itt vannak hozzám hasonló emberek. Ha nekünk így is jó, akkor nincs mit tenni.

Egyébként miért írtad ki ezt a kérdésedet? Fejlődni szeretnél vele? Vagy ha nem, akkor miért erre pazarlod az idődet?

Csak azért vagyok kíváncsi, mert pont arról szólt a kérdésed, hogy értelmes dolgokat kellene csinálnunk a tengődés helyett.

2022. ápr. 10. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!