Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tudod magadnak megbocsáta...

Hogy tudod magadnak megbocsátani az elvesztegetett időt? ⏲️⏳

Figyelt kérdés

Amikor felesleges hülyeségekre pazaroltad az időt. Az üresjáratok, amikor semmi érdemlegeset nem csináltál. Amikor az idő homokja pergett le előtted, de te semmit nem csináltál.

Amikor mérgező és romboló kapcsolatokra pazaroltad az időd, vagy olyannal éltél együtt, akit utálsz. Mérgező barátságok, bántalmazó párkapcsolat. Megérte?? Megérte a sok belefeccölt idő?? Amikor csak csipszet zabáltál és sorozatot néztél és napok teltek el így. Amikor megspóroltad magadnak a fejlődést és az önfeljesztést.

Egy helyben toporogtál. És totál kontraproduktív dolgokat csináltál, vagy olyat, aminek 0 haszna van és semmit sem profitálsz belőle se te, se a társadalom. Vagy mondjuk nem adtál vissza semmi hasznosat a világnak, csak tengtél-lengtél.

2022. ápr. 10. 14:23
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Akinek nem inge, ne vegye magára... 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️ Ne pazarold hülyeségekre és felesleges dolgokra az időd. SZEDD ÖSSZE MAGAD!!
2022. ápr. 10. 14:26
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
😂😂😂 épp tanulnom kellene, ez a kérdés egy JEL!
2022. ápr. 10. 14:34
 3/19 A kérdező kommentje:
Ébredjetek fel végre és ne zombiként éljétek az életeteket!!!!!
2022. ápr. 10. 14:39
 4/19 Noren1989 ***** válasza:
90%
Sehogy. Nem vagyok megbocsàtó magammal szemben se. Egyedül arra fogom,hogy a kognitív képességeimnek regeneràcióra van szüksée.
2022. ápr. 10. 14:42
 5/19 anonim ***** válasza:
35%
Arra baxom el az időmet amire akarom, úgy élem az életemet ahogy nekem kényelmes. Max emiatt később érem el a dolgokat, vagy épp lemaradok 1-2 dologról. Cserébe kaptam mást. A rossz kapcsolatoknál például tapasztalatot.
2022. ápr. 10. 14:50
 6/19 A kérdező kommentje:
Minden egyes perc, amit nem a fejlődésedre szánsz elfecsérelt idő.
2022. ápr. 10. 14:51
 7/19 anonim ***** válasza:
47%

Látom a rád fordított idő is csak pazarlás, akkor nem is folytatom :D

megyek játszok, meg gyakorizok tovább, meg dumálok, rád felesleges időt pazarolni, hello

2022. ápr. 10. 14:53
 8/19 A kérdező kommentje:
A mosoly nélküli pillanatok mind időpazarlás.
2022. ápr. 10. 14:54
 9/19 A kérdező kommentje:
Kérdez meg magadtól minden nap végén: Ma mit tettél magadért???
2022. ápr. 10. 14:55
 10/19 anonim ***** válasza:
44%
#6 szerintem meg nem. Pihenni is kell valamikor.
2022. ápr. 10. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!