Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Enberek akik félnek a mély...

Enberek akik félnek a mély víztől, csak én vagyok így?

Figyelt kérdés
Az ilyen videóknál rengetegen kommentelik hogy igazából nem is a víztől vagy a mélységtől félnek, hanem hogy valami van ott ami bánthatja őket. Nekem pont azért ijesztő pl az óceán, mert elég nagy része konkrétan üres, ha lemerülnék, bármerre néznék nem látnék mást, csak a végtelennek tűnő üres kékséget.

2022. ápr. 9. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ha felfele mennél ott is ezt látnád, a végtelennek tűnő üres kékséget :)

A különbség a kettő között annyi, hogy 2022-ben az óceánok csupán 5%-a ismert. A maradék 95%-a teljesen felfedezetlen és nem ismert.

[link]

Talán pont ezért van sok emberben a félelem. Nem ismert terület, nem tudják mi van lent (rengetegszer hallani hogy új halfajtát találnak, amit korábban sosem láttak, stb.).

2022. ápr. 9. 21:00
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az óceánokban/tengerekben/nagy tavakban vannak állatok meg növények, úgyhogy nem ürességet fogsz látni. Ha meg mélyre mész, akkor fény sem lesz, úgyhogy nem kékséget, hanem sötétséget fogsz látni.

Az ilyenek szerintem azért ijesztőek, mert tényleg veszélyesek. Ha mélyen a víz alatt vagy, akkor bármilyen probléma az életedbe kerülhet, ez meg elég ok a félelemre.

2022. ápr. 9. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!