Mi az az egy dolog, amiért visszamennél a múltba és megváltoztatnád?
Figyelt kérdés
Csak egyet választhatsz....2022. ápr. 4. 00:24
11/19 anonim válasza:
Gyorsan megvenném azt a kecót, amiért anno sokalltam az 5,4M forintot!
12/19 anonim válasza:
Visszamennék 2010 körül, befeketetnék bitcoinba
13/19 anonim válasza:
Alsós ált. iskolás koromba mennék vissza és elkezdenék tanulni, mint a kis angyal
14/19 anonim válasza:
Elmennék vissza ált.iskola 8. Osztályába és másként döntenék a továbbtanulásról illetve van egy pár ember akivel nem állnék szóba..
15/19 anonim válasza:
Életem szerelmét akit 2015 márciusában ismertem meg egy buliban, hazajöttem volna az első csók után az utolsó vonatommal, mert 1 órával később elrontottam.:(
16/19 anonim válasza:
A megfogantatásom megakadályoznám.
17/19 anonim válasza:
Kirugnam az anyja hasabol. Mind a ket elmebeteg porbafingot.
18/19 Girlll3 válasza:
Semmit. A körülmények adottak voltak. Ugyanitt lennék.
19/19 anonim válasza:
Kapásból 3 dolgot mondtam volna, szóval mérlegelnem kellett, és végül egy 3 évvel ezelőtti "eseményre" mennék vissza:
kaptunk egy helyettesítő tanárt, aki csendességem, halkszavúságom miatt kipécézett magának és egy prezentálásom során sorozatosan szégyenített meg, és szólogatott be, én meg nem tudtam, és nem is nagyon próbáltam kiállni magamért. Ezt változtatnám meg. Visszamennék és nem hagynám, hogy úgy bánjanak velem, főleg, hogy a későbbiekben kialakult bennem egy kis félsz prezentálások körül, amit talán most sikeredett szinte teljesen levedleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!