Mi az ami a legirritálóbb szerinted a következők közül, amikor melyikben tudálékoskodik egy másik ember, akár családtag is?
#1: +1
Egyébként nehéz választani. Szerintem senkinek semmi köze ezekhez úgy általában, pláne nem kellene véleményt mondani. Ha nagyon kell választani, akkor egy fokkal bicskanyitogatóbb a gyerekvállaláson rugózni, mint a párválasztáson szerintem.
Mindegyik ezek közül, senkinek semmi köze hozzá. Na és akkor mi értelme van a kérdésednek?
Persze én mindegyikre tudok/tudtam választ adni, mert kb majdnem mindet kérdezték már tőlem. Akárkit kitudok osztani. Aki nem tudja megvédeni magát ezekben a kérdésekben, az úgy járt. Mégha sértődéssel is jár a kérdező fél részéről.
Aki úgy nem akar gyereket vállalni, hogy közben önigazolást keres, hogy miért nem és ennek kapcsán leszólja azokat, akik viszont igen, nos, azt elsősorban nem a társadalom ítéli el ezért, ha ő saját magát.
Ha nem igy lenne, nem írogatna ki ilyen kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!