Hogy képes úgy valaki élni hogy nem jár el semmilyen társasági eseményre, összejövetelre, milyen élet az?
Le leszek pontozva, de ezen az oldalon azért eléggé egyoldalú "kell a francnak a társaság" kérdések szoktak születni.
9-es is le van pontozva, pedig van igazság abban amit mond. Az emberek jelentős része vágyna a minőségi társaságra, vágyna a kapcsolatokra. Csak éppen valamiért fordított esetben senki nem akar velük semmilyen kapcsoaltot kialakítani.
Na meg azért a társaság nem csak a képmutatásról meg kényszer jópofizásról szól, bármennyire is így van itt beállítva.
Hát, nekem ez felel meg. Próbáltam magamra erőszakolni az eljárogatást, de annyira lefárasztott, hogy sírni tudtam volna.
A legtöbb ember unalmas. Én is. Nem történik az átlagemberrel semmi érdemleges.
Hát egy olyan ember, aki nem jár soha semmilyen társasági eseményekre meg fordítva teszi fel ezt a kérdést...hogy milyen élet az, ahol az ember mindig megy és megy és társasági élet nélkül nem tud meglenni.
Emberek vagyunk, nem vagyunk egyformák.
És nem biztos hogy attól mert te így élsz az a jó, vagy helyes. Vagy kinek a tisztje eldönteni hogy mi a helyes és a jó?
Hogyhogy hogy? Könnyen. :D
Nekem például bőven túl sok heti 5x beutazni a munkahelyemre, ott is emberek között lenni, utána még bevásárolni, ügyintézni, stb. Brrr. Gyűlölöm a tömeget. Eszem ágában sincs még a szabadidőmben is vadidegenek közé menni, olyankor pihenni szeretnék inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!