Hogyan legyen az életem akció-vígjáték?
Az izgalomnak pont az lényege, hogy nem tudod, pozitívan vgy negatívan jössz-e ki belőle.
De tényleg unalmas az életem. :(
8 évet húztam le a Csillagban.
Előtte is izgalmas életem volt, a 90-es évek egyéb dolgaiban itt ott megjelentem én is, meg az embereim is.
Most már nyugdíjas vagyok,vagyis nyugdíjaztam magam,lett elég lovém hogy vettem Mallorcán egy kis tengerparti házat, olyan 600nm,és élvezem ahogy a tenger hullámzik, meg néha ide írok.
Olle
48F vállalkozó
Ne izgalmas életet akarj. Illetve kiélheted az
izgalmakat majd a pároddal, házastársaddal szexben, vagy videójáték során. Megvannak ennek a helyei, de akik izgalmas életet akarnak, azokból általában gengszter bűnözők lesznek.
Hát ne punnyadj!
Ülj fel a buszra, menj el valahova, beszélgess emberekkel, építs kapcsolatokat, hozz össze valamilyen közösséget, stb.
Olee-ra ne hallgassál.Egyszer írt nekem is egy kérdés alá, majd párszor dumáltunk,mondta ha valami érdekel, másnap egy kv valami belvárosi helyen.
Nos ezt úgy képzeljétek el,jött valami olyan fószer, akire kapásból 20 évet mondanék,nem 8 év csillagot, de a kinézet is olyan volt, hogy a pincér remegő hangon kérdezte meg tőle, uram, mit óhajt inni?
erre levágott neki olyan szöveget rendelés gyanánt hogy vagy 2 liter víz lefolyt szerencsétlen pincérről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!