Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szelfiznek folyton a...

Miért szelfiznek folyton a tini lányok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok boomer csak egy lány folyamat ugyanazokat a kepeket rakja ki magáról Instagramra és kicsit furcsálom. Nem akarok belekötni meg stb persze csinálhatja de így eszembe jutott hogy miért szelfiznek folyton főleg a lányok de bárki más is? Nem értem az ember nem fogadja el a kinézetét vagy figyelmet akar? Jo nem ugyanazt a kepet rakja ki de hasonlot. A kommentekbe meg mindig az erkezik a baratoktol hogy oh nagyon jo lett meg fire mikozben nincs semmi a fotoval kapcsolatosan. Csak humorból írnak ilyeneket az emberek? Nem akarok kiakadni ezen na mindegy...

Másik meg amugy amikor szelfit latok hogy egy no van az edzoterembe es onnan pucsit és folyamat posztol erről hetente.

2022. márc. 27. 20:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
8. Akkor rosszul ismered az embereket.
2022. márc. 27. 21:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Az utóbbi pár évben megtapasztalzam,hogy milyenek az emberek,de főleg a nők(5-ös válasz)!

Szóval újat nem tudnál mondani vagy mutatni velük kapcsolatban.

De én most itt befejeztem veled ezt a remek eszmecserét!

2022. márc. 27. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!