Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ember, akivel nem...

Van olyan ember, akivel nem szívesen futnál össze az utcán, vagy bárhol, kínosan éreznéd magad a jelenlétében? 😧

Figyelt kérdés

Akivel vagy haraggal és gyűlölettel váltál el, vagy mondjuk nem lett lezárva a kapcsolat, vagy volt valami ciki félreértés köztetek.

Ilyenkor nem éreznéd magad kellemetlenül, ha szembejönne, vagy mondjuk a moziban egy teremben lennétek?

2022. márc. 26. 19:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Szerintem a legrosszabb az, ha véletlenül egy munkahelyre kerülsz az ilyennel és akkor napi 8-ban kell elviselned a rusnya pofáját..
2022. márc. 26. 19:49
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért, lehet skizofrén és paranoid vagyok, de engem ezek a lezáratlan kapcsolatok hihetetlenül idegesítenek és irritálnak. Vagy rosszul lettek lezárva.
2022. márc. 26. 19:50
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Van, néha, ha látok egy hasonló embert, akkor ideges leszek.

Nem tudom, mit kéne mondani, egyáltalán köszöngetek-e vagy nem, ha pl pont mellé szól a jegyem, leülhek-e, stb.

2022. márc. 26. 19:57
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem sem jönne be az exem a munkahelyen. Szerencsére nagyon nem a saját szakmamon belül ismerkedtem.
2022. márc. 26. 19:57
 15/19 A kérdező kommentje:

Moziba általában egyedül szoktam menni. És szeretek a legelsők között beülni, így végülis nem én ülök mellé, max ő ül mellém. Buszon ott levegőnek nézem max, egyébként sem szoktam idegen mellé leülni.

A munkahely már necces. Ha valami miatt máshol nem kapnék munkát, hanem pont ott, megpróbálnám levegőnek nézni az illetőt, max köszönök neki.

Ha ott is elkezd cseszegetni, beszólogatni, vagy ellenem hangolná a többieket, akkor valószínűleg záros határidőn belül új munkahelyet keresnék.

2022. márc. 26. 20:07
 16/19 Metionin ***** válasza:
96%
Nincs. Olyan van, aki kínosan érezné magát, ha találkozna velem és inkább elmenekül/nem jön oda ahol én vagyok.
2022. márc. 26. 20:18
 17/19 anonim ***** válasza:

A volt kiszemeltem, aki játszadozott az érzéseimmel.

Régen összefutottunk azon a helyen mindig, mert egy irányba szoktunk menni a munkahelyre.

De most végleg(remélem is), eltakarodott onnan is :D

2022. márc. 26. 20:59
 18/19 anonim ***** válasza:

Nagyon sok ilyen személy van az életemben.

"Vagy esetleg köszönt neked az utcán, de te továbbmész, levegőnek nézed. Vagy látod, hogy ott van a buszmegállónál és inkább elsétálsz eggyel alrébb, vagy gyalog mész, nehogy összefussatok a buszon?"

Ez rendszeresen elő szokott fordulni.

2022. márc. 27. 11:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Két ilyen ember van, volt edzőm és volt gimis "legjobb barátnőm". Utóbbival egyszer véletlenül össze is futottunk, elég kínos volt, de az előbbit szeretném továbbra is elkerülni. Sokat köszönhetek neki, de hogy a végén azt a bánásmódot nem érdemeltem meg, az biztos.
2022. márc. 27. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!