Van olyan ember, akivel nem szívesen futnál össze az utcán, vagy bárhol, kínosan éreznéd magad a jelenlétében? 😧
Akivel vagy haraggal és gyűlölettel váltál el, vagy mondjuk nem lett lezárva a kapcsolat, vagy volt valami ciki félreértés köztetek.
Ilyenkor nem éreznéd magad kellemetlenül, ha szembejönne, vagy mondjuk a moziban egy teremben lennétek?
Van, néha, ha látok egy hasonló embert, akkor ideges leszek.
Nem tudom, mit kéne mondani, egyáltalán köszöngetek-e vagy nem, ha pl pont mellé szól a jegyem, leülhek-e, stb.
Moziba általában egyedül szoktam menni. És szeretek a legelsők között beülni, így végülis nem én ülök mellé, max ő ül mellém. Buszon ott levegőnek nézem max, egyébként sem szoktam idegen mellé leülni.
A munkahely már necces. Ha valami miatt máshol nem kapnék munkát, hanem pont ott, megpróbálnám levegőnek nézni az illetőt, max köszönök neki.
Ha ott is elkezd cseszegetni, beszólogatni, vagy ellenem hangolná a többieket, akkor valószínűleg záros határidőn belül új munkahelyet keresnék.
A volt kiszemeltem, aki játszadozott az érzéseimmel.
Régen összefutottunk azon a helyen mindig, mert egy irányba szoktunk menni a munkahelyre.
De most végleg(remélem is), eltakarodott onnan is :D
Nagyon sok ilyen személy van az életemben.
"Vagy esetleg köszönt neked az utcán, de te továbbmész, levegőnek nézed. Vagy látod, hogy ott van a buszmegállónál és inkább elsétálsz eggyel alrébb, vagy gyalog mész, nehogy összefussatok a buszon?"
Ez rendszeresen elő szokott fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!