Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ember, akivel nem...

Van olyan ember, akivel nem szívesen futnál össze az utcán, vagy bárhol, kínosan éreznéd magad a jelenlétében? 😧

Figyelt kérdés

Akivel vagy haraggal és gyűlölettel váltál el, vagy mondjuk nem lett lezárva a kapcsolat, vagy volt valami ciki félreértés köztetek.

Ilyenkor nem éreznéd magad kellemetlenül, ha szembejönne, vagy mondjuk a moziban egy teremben lennétek?

2022. márc. 26. 19:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Van, nem is egy ember...
2022. márc. 26. 19:24
 2/19 anonim ***** válasza:
89%
Van olyan ember akivel nem szeretnék találkozni. Többnyire azért mert egy kiszámíthatatlan egoista b@rom
2022. márc. 26. 19:24
 3/19 A kérdező kommentje:

És ha véletlenül egy munkahelyre kerülnétek?

Tegyük fel nem tudtátok jól lezárni a barátságot/kapcsolatot, vagy folyton cseszegetett, de mondjuk már jó ideje nem tartjátok a kapcsolatot.

Te hogy tudnád megfelelően lereagálni az ilyen és ehhez hasonló helyzeteket?

2022. márc. 26. 19:27
 4/19 anonim ***** válasza:
88%
Persze, az exeim, meg a volt gimis "legjobb baratnoim".
2022. márc. 26. 19:28
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
En hidegen. Felidézném mik a módszerei, esetleg azóta fejlesztett e ki újakat. Úgy intéznem ne tudjon ártani nekem. Amúgy engem hidegen hagy nem őrzöm a haragot.
2022. márc. 26. 19:30
 6/19 anonim ***** válasza:
90%

Van egy pasi akit szándékosan addig idegesítettem, amíg azt nem mondta, hogy akkor menjek a picsaba. Ennek úgy megörültem, hogy úgy eltűntem, hogy kb 10 év alatt 3 alkalommal láttam. Irtó idegesítő egy tapadós ember volt.. állandóan a nyomban járt. Tudtam, hogy ha simán kidobom, akkor az életben nem kopik le. Hát így magát szopatta be.

Hát vele nem szívesen talalkozok, de igazából ha mégis, akkor még rá se szoktam nézni. "Meg vagyok sertodve" hiszen "kidobott" 😂 legalábbis ő tuti azt hiszi

2022. márc. 26. 19:30
 7/19 anonim ***** válasza:
57%
Lehet nem pont a kérdéshez illik de egyszer mikor suliba mentem busszal, 3 szintén sulis lány akiket még szerintem életemben nem láttam, elkezdtek integetni felém és ahogy néztem csak nekem integethettek mert más nagyon nem ült ott max egy idős néni. És valamiért azt se tudtam, hogy integessek nekik vagy összekeverhettek más ismerősükkel, mert nagyon erősen integettek de kínos volt kicsit. Szinte biztos hogy nem ismertem őket, mert nem az én sulimból voltak. Csak random 3 lány elkezdett integetni nekem.:D LÁny vagyok szintén.
2022. márc. 26. 19:33
 8/19 anonim ***** válasza:
81%

7. :) mi azzal szórakoztunk altsuliban, hogy idegeneknek köszöntünk.

- csókolom Józsi bácsi

- csókolom Marika néni... Simán minden második ember Józsi vagy Mária.. szóval általában néztek hülyén, hogy ezek ki.. lehet az a 3 lány még ezt "játszotta"

2022. márc. 26. 19:36
 9/19 anonim ***** válasza:
Persze
2022. márc. 26. 19:42
 10/19 A kérdező kommentje:

Volt olyan, hogy a bizonyos irritáló személy jelenléte annyira idegesített téged, hogy elfutottál, elsiettél a "tett helyszínéről"?

Vagy mondjuk egy moziterembe szólt a jegyetek és a számodra sérelmes ember is ott ült a teremben és te fogtad és a film felénél inkább othagytad az egész kócerájt és leléptél?

Vagy esetleg köszönt neked az utcán, de te továbbmész, levegőnek nézed. Vagy látod, hogy ott van a buszmegállónál és inkább elsétálsz eggyel alrébb, vagy gyalog mész, nehogy összefussatok a buszon?

2022. márc. 26. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!