Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik szerint nincs tökéletes...

Akik szerint nincs tökéletes ember azok mire alapozzák ezt a kijelentést? És mit szólnak ehhez a nőhöz?

Figyelt kérdés

[link]

Ő egy amerikai vadászpilóta. Innen jutottam el az instagram profiljára:

https://www.youtube.com/watch?v=w14zGmFtHO4

Amellett, hogy tökéletes ember, mert full egészséges ami miatt vadászpilóta lehet (gondolom amerikai szinten is ezzel baromi jól keres) még elképesztően szép is külsőre.

Az instája alapján iszonyatos tartalmas életet él beutazva a világot. Ez szerintem önmagában egy tökéletes ember példája.

Amikor valami miatt panaszkodom (krónikus betegségem van, szűz vagyok 30-hoz közel, alacsony és sovány alkattal, cucatátlag arccal), akkor azzal érvelnek, hogy nincs tökéletes ember. Erre csak mosolygok egy jót, mert ez a világ legnagyobb közhelye.

Ki mit ért tökéletes ember alatt, ha nem a fenti csajt?

2022. márc. 26. 18:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos, optikai tuningolt csaj. Lehet hogy vadászpilótaként a szakma legalján van, néha repülget valami random géppel, de ha légi harc van vagy idegen országban hadművelet nem őt küldik. Amúgy nyugaton elképzelhetőnek tartom hogy élő írás a létszám "X" százaléka nő legyen, és csak a rátermettebb férfiak elől foglalja a helyet. De legalább tud menőzni a nagyvilágban, meg a neten, ha nem lenne internet a kutya nem tudná mivel foglalkozik. Az egészség meg sajnos egy olyan állapot ami változik, a szigorú szűrések ellenére is, előfordulhat sok minden (pl rák) bárkivel, azért ő nem egy szuper sportoló akire több fős orvosi csapat vigyáz (pl L Hamilton), "csak" egy vadász pilóta, rengeteg jelentkező van a helyére, tudják pótolni. Nem lennék a helyében amúgy ilyen beosztásban iszonyú kötött élete lehet sok mindent nem tehet meg amit egy civil igen, persze az instant gyorsan tele lehet pakolni képekkel de az is sokat elmond az emberről aki a nyaralása alatt állandóan kattingat, utána meg pakolja fel a képeket, egy csomó felesleges időt elvesz és mit érek el vele hogy mások is látták hol jártam (?).
2022. márc. 27. 13:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hol érdekel engem hogy ő több ezer kilométerre az óceánon túlon birkákat terelget vagy repülőt vezet közben nyaralós képet rak ki, miben befolyásol ez engem?

Amíg nem felettem repdes az ócska gépével nem izgat, ha még idejön lecsapjak mint az őszi legyet, biztos nem ő a legélesebb kés a légierő fiókjában.

2022. márc. 27. 13:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
#8- nem az én problémám, mert kb nem érdekel:D, azt akartam ezzel írni, hogy számomra rögtön nem tökéletes az illető. :)
2022. márc. 27. 14:10
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"Ki mit ért tökéletes ember alatt, ha nem a fenti csajt?"

Aki havonta lő egy pár másodperces 0 effort tiktokot és harmincszor több embert érdekel.

Nem fit, azt eszik, amit akar, de többen nézik meg, mert csak seggre hízik, meg előnyösebb arca van.

Helyesebb, maszkulinabb párja van, aki jobban szereti.

Az, hogy valakinek jó reflexei vannak, meg egészséges értékes dolgok, de szerintem nem ezek körül forog a világ.

2022. márc. 27. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!