Akik szerint nincs tökéletes ember azok mire alapozzák ezt a kijelentést? És mit szólnak ehhez a nőhöz?
Ő egy amerikai vadászpilóta. Innen jutottam el az instagram profiljára:
https://www.youtube.com/watch?v=w14zGmFtHO4
Amellett, hogy tökéletes ember, mert full egészséges ami miatt vadászpilóta lehet (gondolom amerikai szinten is ezzel baromi jól keres) még elképesztően szép is külsőre.
Az instája alapján iszonyatos tartalmas életet él beutazva a világot. Ez szerintem önmagában egy tökéletes ember példája.
Amikor valami miatt panaszkodom (krónikus betegségem van, szűz vagyok 30-hoz közel, alacsony és sovány alkattal, cucatátlag arccal), akkor azzal érvelnek, hogy nincs tökéletes ember. Erre csak mosolygok egy jót, mert ez a világ legnagyobb közhelye.
Ki mit ért tökéletes ember alatt, ha nem a fenti csajt?
Hol érdekel engem hogy ő több ezer kilométerre az óceánon túlon birkákat terelget vagy repülőt vezet közben nyaralós képet rak ki, miben befolyásol ez engem?
Amíg nem felettem repdes az ócska gépével nem izgat, ha még idejön lecsapjak mint az őszi legyet, biztos nem ő a legélesebb kés a légierő fiókjában.
"Ki mit ért tökéletes ember alatt, ha nem a fenti csajt?"
Aki havonta lő egy pár másodperces 0 effort tiktokot és harmincszor több embert érdekel.
Nem fit, azt eszik, amit akar, de többen nézik meg, mert csak seggre hízik, meg előnyösebb arca van.
Helyesebb, maszkulinabb párja van, aki jobban szereti.
Az, hogy valakinek jó reflexei vannak, meg egészséges értékes dolgok, de szerintem nem ezek körül forog a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!