Akiből hajléktalan lesz, mi a legfőbb kiváltó ok, ami miatt erre a sorsra jut?
Legfőképpen az alkoholt es a drogokat, jatekgep, függőséget okozó dolgokat jelölném meg.
Mivel ha pial az ember es csak annak él akkor hamar ramegy a csalad, munka es a lakhatosaga egesz élete.
Ezeket latom a legfobb kivalto okoknak.
Imádom, amikor a sok hozzáértő megjelenik, aztán előadják magukat.
Én dolgoztam közöttük, a legtöbb szimplán igénytelen és lusta ember, aki inkább lakik az utcán, minthogy bármit is csináljon.
Szerintem ez nem feltétlen lustaság. Az egészséges ember szeret dolgozni. Valószínű erősen traumatizált az illető.
A hajléktalanok/munkanélküliek közül sokan szenvednek mentális betegségekben. (autizmus, skizofrénia, pszichózisos elmezavar vagy ezek keverten fennállnak.)
A fő kérdésre:Ugyanezt kérdeztem egyszer egy hajléktalanokkal foglalkozó ismerősömtől,azt mondta,egyszerűen kiteszik őket otthonról,mert nem dolgoznak,isznak,drogoznak,agresszívak,megcsalják a másikat.Az utcán tovább isznak,drogoznak,dolgozni ugyanúgy nem szeretnek,ha találnak is valamit,a linkeskedés miatt elküldik őket.
"Súlyosan autista/skizofrén emberekből lehet munkanélküli?"
Egyik ismerősöm skizofrén,hát pár helyről elküldték,nem tudott beilleszkedni,a végén már annyira nem volt munkája,hogy kukázott,szerencséjére nem lett hajléktalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!