Hogy lehet önbizalomhiányos egy modell külsejü fiatal nö?
Én magam nem vagyok egy szép férfi, magas se vagyok (174 cm) de sokat adok magamra, sportolok, egészségesen eszem, rendszeresen járok fodrászhoz, néha kozmetikushoz, stb. 32 éves vagyok. Megismertem egy fiatal nöt munka kapcsán, ö 24 éves. Nagyon megtetszett a személyisége és külsöleg is. Viszont mivel modell külsejü (nem túlzok) eszembe se jutott közeledni felé. Úgy vagyok vele, hogy az ilyen nök bármilyen férfivel járhatnak, akkor miért ne egy sikeres, gazdag, szintén modell külsejü, magas férfivel járjanak. Rengeteg ilyen van! Haverkodtunk, beszélgettünk hetekig. Aztán az egyik kolléganöm odajött, hogy már nem bírja tovább, nem akar beleszólni a dolgomba, de mi az istenért nem hívom el ezt a lányt randira? Mert arra vár, mindig rólam beszél. Ezt nem hittem volna! Aztán persze elhívtam, bár zavarban voltam, azt hittem átverés az egész, de eljött! Azóta egy pár vagyunk, már több hete. Azt mondta másoknak, ezt úgy hallottam vissza: nem hitte volna, hogy elhívom és összejövünk (!) Egy ilyen nö …. Én meg ….
Azóta is vannak jelek, hogy önbizalom hiánya van. A fenekét mindig el kell takarni valamivel vagy olyan ruhát felvenni, hogy ne látszódjon annyira, testiség terén is szégyellös. Múltnap azt mondta, hogy fél attól, hogy nem elég jó nekem! Persze megnyugtattam, hogy nekem ö az álomnö és nincs miért aggódnia.
Még nem tart ott a kapcsolat, hogy ebbe a témába belemenjünk. Nem merek még az okokról kérdezni.
Ti ismertek ilyen nöt? Mi lehet az oka? Bevallok, attól tartok, hogy egyszer “észhez tér” és rájön mennyivel jobb pasit is találhatna. Bár szeretném ha önazonos lenne és nem bánom ha ez ezzel jár és elvesztem, de neki jobb lenne az élete egy egészséges énképpel.
Mivel te túlértékeled a külsőd, és eszed-faszod megáll tőle, elképzelni sem tudod, hogy az önbizalom NEM a külső függvénye.
Persze lehet arra is építeni, és lesz összeomlás, ha le kell vágni 2 centit a hajából, vagy megjelenik egy ránc.
En pont igy vagyok a baratommal, nehany hete vagyunk egyutt es o is pont igy erzi a dolgokat meg en is
En nem hiszem el hogy en eleg vagyok neki meg o sem hiszi el, hogy tokeletes a számomra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!