Mi történik akkor, ha egy embernek összeomlik a kártyavára teljesen és senkire sem támaszkodhat?
Figyelt kérdés
Amit felépített kártyavárat összeomlik és mindenki kihátrál mellőle. Az ilyen embernek mi értelme élni?2022. márc. 21. 20:20
11/18 anonim válasza:
abból is lehet... a qurva játékmester pedig te magad vagy ezt fogd fel...ezt jelenti a felelősségvállalás, te döntesz úgy hogy hol vannak a kártyáid, te döntesz úgy hogy építesz, te teszed a roszs mozdulatot ami ledönti, te szeded össze és pakolod el vagy kezded újra...
12/18 A kérdező kommentje:
És ha nem tetszenek az osztott lapok?? Új osztást követelek.
2022. márc. 21. 20:40
13/18 anonim válasza:
te vagy az osztó...minden te vagy, nincs kin követelned semmit...nem mással kell kiabálni követelni, nem kell senkinek reklamálni, nézz befelé
14/18 anonim válasza:
Engem nem kell eltartani. Ha kell kukázok elég kaját a szemétből. Nézd meg telcsim is van és kitaláltam egy helyen a wifi kódot 12345678 ilyen hülye kódot? Most komolyan. Amúgy se kell eltartani. A múltkor majdnem megdöglöttem, de rám hívták a mentőt, és a köcsögök újra élesztettek. Azt nem tudom miért. Mind1 így legalább még be lődözhetem magam párszor :D
15/18 A kérdező kommentje:
14: Szánalmas vagy... Elég baj az, hogy ennyire tartod magad... Neked Csernus kéne, jól leordítaná a fejed és utána egy életre elmenne a kedved a drogtól. Kipofozná a fejedből a hülyeséget.
2022. márc. 21. 20:48
16/18 anonim válasza:
Csernust bírtam régen a tvben. Jó arc volt. Viszont most mennem kell. Minden jót ;)
17/18 anonim válasza:
Eleve úgy kell élni, hogy tudod, senkire! nem támaszkodhatsz, mert az emberek önzők.
Ennyi, én ezt olyan 18-20 éves koromban megtanultam, és azóta a páromon kívül max haveri kapcsolatokat ápolok - de a páromtól is képes lennék egy percen belül függetlenedni anyagilag
18/18 anonim válasza:
Ne érdekeljenek a kártyák. Semmi se számít a világon, amit elérhetsz, kivéve a megtapasztalás. Élj, hogy tapasztalhass. Szagolni, ízlelni, átélni. Nem kell az életnek értelem, hisz a létünk ad értelmet. Ne szenvedj az egzisztenciális válsagodtól, inkább egyél valamit, aludj egyet, aztán valamikor keress egy másik paklit, de csak ha boldoggá tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!