Azonos neművel közös jakuzzis fürdés nulla ruhával azt jelenti, zöld utam van nála?
Hát én ebből semmire sem következtetnék.
Pláne hogy csak fürdés történt
Nem. pl tudod róla egyáltalán, hogy homoszexuális vagy nem?
Ilyen alapon ha bemész a férfi zuhanyzóba, akkor aki ott van, mindenkit dughatsz? Nem ajánlanám, hogy megpróbáld.
Ugyanmár, a kolis fiúk még verik is együtt a faxukat, csak úgy poénból. És nem perverz vagyok, csak több fiútestvérem is van és én magam is 10 évig voltam kollégista.
Ettől függetlenül a többsége ugyanúgy heterónak tarja magát és sosem kezdene vele azonos neművel szexuális kapcsolatot, érzelmit meg főleg nem.
"Ilyen alapon ha bemész a férfi zuhanyzóba, akkor aki ott van, mindenkit dughatsz?"
Na de oda sokan járnak és nincs más választásuk mint mondjuk edzés után lezuhanyozni és ott evidensen nem egyedül lesznek....
na de itt volt más választása az illetőnek, mondhatott volna nemet és az is érdekes hogy (kérésemre ) levette a gatyót noha volt nála fürdőruci...
"Ugyanmár, a kolis fiúk még verik is együtt a faxukat, csak úgy poénból. És nem perverz vagyok, csak több fiútestvérem is van és én magam is 10 évig voltam kollégista."
Én meg 4 évig voltam de soha 1x sem láttam, nem is hallottam ilyet.
Melyik mesében olvastad?
Lehetséges.
Hogy történt részletesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!