Ki hogy fürdik?
1. Tusolva vagy kádban ülve/feküdve?
2. Szivaccsal vagy kézzel mosod magad?
3. Folyékony szappannal vagy kemény szappannal?
4. Minél gyorsabban (max 15 perc) vagy szép lassan?
Vagy máshogy?
(Most a sima, mindennapos fürdésre gondoljatok, ne a teljes testápolásra, hajápolásra, aki szokott ilyet.)
- tusolva
- kézzel
- folyékony szappan, azaz tusfürdő
- körülbelül 15 perc alatt megvagyok vele, de sose éreztem, hogy ez különösebben gyors lenne. Szeretem pár percig engedni magamra a meleg vizet, tusfürdő előtt és után is.
27/F
Tusolva
Kézzel
Tusfürdővel
Ha nem mosok hajat akkor kb 5 perc
Nem szeretem feleslegesen pocsékolni a vizet, afrikában inni sem jut sok helyen
A kád átvette a tusoló helyét. Kézzel. Szilárd szappannal. Sosem sietem el. Forró vízben szoktam, amitől rendszerint elbódulok, így könnyebben megy az alvás is. Általában negyedóra szokott lenni körülbelül, vagy több.
20l
Kizarolag valodi szappan, Imperial Leather, semmi illat. Furdes elott is ures kadban alvazat mosok, es csak keves vizben furdok, mialatt eresztem a vizet, mar a kadban vagyok. Fontos, hogy meleg furdoszoba, nem hideg kad. Utana is gyors zuhany.
Altalaban zuhany. Dorzsolos szivacsot keringesre, elhalt borre hasznalok. Szappant naponta csak elol-hatul alvaz, koldok, honalj, talp. A borom termeszetes vedokopenyet mashol minden nap nem szappanozom be. Hetente azert persze igen, kulonos tekintettel a fulek, hajvonal, nyakra.
Sajat koszos levembe nem ulnek bele. Es tudom, hogy a minosegi szappan a legborbaratabb, ezek a folyekony szarok artanak. Viszont testapolot hasznalok, evek alatt talaltam meg az egyetlent, ami jo a boromre. Garnier.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!