Mit szeretnél holnap elérni?
Beadandózni kell, csinálgatom is, a felvett órákat nézem vissza hozzá és ha van ihlet, haladok a feladattal is.
De elképesztően rossz kedvem van a tanulás miatt, 5.5 éve, amióta dolgozom főállásban és a felnőtt életbe vagyok kényszerítve, azóta folyamatosan tanulok rossz döntések miatt. Nagyon sok időt elvesz, lelkileg, idegileg nagyon elfáraszt már. Annyi szabadidő jár a hétvégére, hogy kétszer futok és egy rövid izomerősítést toltam otthon. A fodrásszal is új időpontot kellett egyeztetnem, miután kiderült, hogy megcsúszott, normál esetben simán kivárom a sorom nála.....
Most valahogy nem az igazi...
Félek a háború miatt, a gazdasági válság miatt, nem jó az egészségi állapotom, még rák is kiderülhet, de rák nélkül is hatmillió orvoshoz kell járnom, nincs esélyem annál a férfinál, aki tetszik és akivel el tudom képzelni és kémia is van köztünk. Próbaidős vagyok a munkahelyemen (igen, a jelenlegi helyzetben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!