Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok azokról, akik...

Mit gondoltok azokról, akik csúnyán beszélnek, alpári és trágár szavakat használnak? 🤬❗❗

Figyelt kérdés
Én törekszem elkerülni, régebben nem mindig sikerült.

2022. márc. 19. 18:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%
Attól függ hogyan, indulatában, ha káromkodik néha az elmegy. Ha kb kötőszóként használja, mint más az "és" és "vagy" szavakat, akkor irritál és hülyének nézem, legalábbis kulturálatlannak.
2022. márc. 19. 19:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan! Ez a bunkók, politikusok, és seggfejek lételeme!
2022. márc. 19. 20:09
 13/20 anonim ***** válasza:
96%
Néha szoktam csúnyán beszélni, ezzel nyomatékosítom a mondandómat, máskor meg azért, mert vicces. De olyan is van, hogy csak úgy kiszalad a számon, mondjuk amikor azzal a k*rva kalapáccsal ráb*szok az ujjamra.
2022. márc. 19. 20:47
 14/20 anonim ***** válasza:
86%

Amíg csak úgy beszél mint egy kocsis, nem zavar, csak az, ha belém köt.

Pl. segéd munkás... soknak ez a stílusa, attól még nem rossz ember. Diákok... én is voltam diák :D

2022. márc. 19. 21:02
 15/20 anonim ***** válasza:
96%
Nyomatékosításként, hangsúlyozásként néha nálam is elő-előfordul, szóval ez a "gyakoriság" másoknál sem zavar. Az viszont igen, amikor valakinek szinte minden második szava káromkodás, ez szerintem is felér egy erősebb kulturáltansággal.
2022. márc. 19. 22:30
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy a legideálisabb vendégek lehetnének a Mónika show műsorában.
2022. márc. 20. 20:43
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Trágárság már olyan méreteket ölt hogy büntetni kellene. Például tömegközlekedési eszközökön.
2022. márc. 21. 04:53
 18/20 anonim válasza:
100%
Jómagam nem nagyon szoktam, mondjuk az ilyen enyhe szavakat, mint a szar, fos, csessze meg stb. szoktam használni. De durván nem szoktam, csak ha dühös vagyok vagy valami rosszul sült el. Engem amúgy irritál a gyakori káromkodás. Utcán, buszon, fórumon stb. nem lehet olyan beszélgetést találni, amelyben ne hangozna el legalább egy b+, f*sz/f*szom, qrva, 3.14csa, g..i és ezek ragozásai. Ezt én nem szeretem, idegesít.
2022. aug. 21. 17:53
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Aki közönséges szavakat használ, maga is közönséges.

Gyerekkoromban ha egy gyerek trágárul beszélt, még az a szülő is nyakonvágta, aki szintén elengedett néha egy-egy ilyen szót. Ahogy egy kölekedési eszközön egy bunkó kihangosítva a telefonját úgy ordít trágárul, hogy legszívesebben mindenki más leszállna, büntetendőnek kellene lennie!

2022. aug. 21. 18:47
 20/20 anonim ***** válasza:
92%
Van az a helyzet, amikor még tetszik is. De nem az utcán, vagy a munkahelyen. Az gáz.
2022. aug. 21. 18:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!