Mit gondoltok azokról, akik csúnyán beszélnek, alpári és trágár szavakat használnak? 🤬❗❗
Figyelt kérdés
Én törekszem elkerülni, régebben nem mindig sikerült.2022. márc. 19. 18:24
11/20 anonim válasza:
Attól függ hogyan, indulatában, ha káromkodik néha az elmegy. Ha kb kötőszóként használja, mint más az "és" és "vagy" szavakat, akkor irritál és hülyének nézem, legalábbis kulturálatlannak.
12/20 anonim válasza:
Ugyan! Ez a bunkók, politikusok, és seggfejek lételeme!
13/20 anonim válasza:
Néha szoktam csúnyán beszélni, ezzel nyomatékosítom a mondandómat, máskor meg azért, mert vicces. De olyan is van, hogy csak úgy kiszalad a számon, mondjuk amikor azzal a k*rva kalapáccsal ráb*szok az ujjamra.
14/20 anonim válasza:
Amíg csak úgy beszél mint egy kocsis, nem zavar, csak az, ha belém köt.
Pl. segéd munkás... soknak ez a stílusa, attól még nem rossz ember. Diákok... én is voltam diák :D
15/20 anonim válasza:
Nyomatékosításként, hangsúlyozásként néha nálam is elő-előfordul, szóval ez a "gyakoriság" másoknál sem zavar. Az viszont igen, amikor valakinek szinte minden második szava káromkodás, ez szerintem is felér egy erősebb kulturáltansággal.
16/20 anonim válasza:
Azt, hogy a legideálisabb vendégek lehetnének a Mónika show műsorában.
17/20 anonim válasza:
Trágárság már olyan méreteket ölt hogy büntetni kellene. Például tömegközlekedési eszközökön.
18/20 anonim válasza:
Jómagam nem nagyon szoktam, mondjuk az ilyen enyhe szavakat, mint a szar, fos, csessze meg stb. szoktam használni. De durván nem szoktam, csak ha dühös vagyok vagy valami rosszul sült el. Engem amúgy irritál a gyakori káromkodás. Utcán, buszon, fórumon stb. nem lehet olyan beszélgetést találni, amelyben ne hangozna el legalább egy b+, f*sz/f*szom, qrva, 3.14csa, g..i és ezek ragozásai. Ezt én nem szeretem, idegesít.
19/20 anonim válasza:
Aki közönséges szavakat használ, maga is közönséges.
Gyerekkoromban ha egy gyerek trágárul beszélt, még az a szülő is nyakonvágta, aki szintén elengedett néha egy-egy ilyen szót. Ahogy egy kölekedési eszközön egy bunkó kihangosítva a telefonját úgy ordít trágárul, hogy legszívesebben mindenki más leszállna, büntetendőnek kellene lennie!
20/20 anonim válasza:
Van az a helyzet, amikor még tetszik is. De nem az utcán, vagy a munkahelyen. Az gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!