Miért van az, hogy az ukrán-orosz háború kiölte a magyar emberekből (is) az emberséget?
Azt látom, hogy a magyarok is két szélsőséges álláspont valamelyikét osztják. Az ukránbarátok átmentek oroszgyűlöletbe, dehumanizálják az oroszokat mint népet is. Magukat pacifistának tartó nőismerőseim kívánják az orosz katonák halálát és ukrán zászlócskával a nevük mellett kéjjel lájkolják az orosz halott katonákat mutató képeket. De a túloldal se jobb, akik az ukránokat Amerika bábjainak tekintik, semmi együttérzést nem tanúsítanak az ukrán civilekkel szemben sem, azt mondják, megérdemlik amit kapnak.
Mindkét tábor a jó és gonosz küzdelmeként fogja fel az eseményt, ahol a túloldal semmi együttérzést nem érdemel és akivel szemben minden eszköz megengedett.
Tényleg ilyen az ember? Így működik? A csaladtagjaim egy része is. Velem van a baj ha én ezt nagyon szomorúnak tartom? Ha én egyformán sajnálom az orosz katonát és az ukrán civilt és ha megertem az ukrán és az orosz vezetők szempontjait is az ügyben?
21-es!
Merkel, vagy Macron??? Akkor már inkább Putyin.
Üdv. a "szép, új világban!"
- Majmok bolygója 3.2!
Ennyi a szint!
Már elég ideje szól az itthoni politika a 2 tábor és aközötti konfliktusokról.
Migránsoros óta csak ez ömlik. Hiába szarod le, mint én is, csak ezt látod és hallod.
Szerintem ez itthon ilyen egyszerű.
Én a oroszokat támogatom, elmondom miért
Ismerösőm, kárpátaljai magyar, szinte minden nap átélte azt az atrocitást amit az ott lévő ukrán emberek müveltek , 2 szer betörték az ablakát, azt mondta hogy ki se mer menni és nem mert beszélni se mert ha meghallják azt hogy magyarul beszél, akkor könyörtelenül megverhetik a szomorúbb az hogy ezek ellen a rendörség sem tesz semmit,
Másik ilyen helyzet, Kijevben voltunk, még jóval a járvány és a háború elött 2018 ban, egy nagyon csicsás de jó hotelben voltunk az ukrán fővárosban,
Az ott dolgozók amint megtudták hogy magyarok vagyunk abban a pillanatban éreztük hogy nem látnak minket szívesen, de megsem voltak hajlandóak szólalni angolul, így aztán az 1 hétből lett 3 nap, Harmadnap azt mondtuk hogy lelépünk, és le is léptünk, undorító az ott élő ukránok nacionalizmusa
Hogy ukrjana mindent az ott lévő kisebbségek meg nyomorognak a sötétségben.
26:
Az elhurcolás az ukránok vádja.
Az oroszok szerint kimentik őket az Azov-os terror alól.
Mindkét félnek vannak videós beszámolói amikre bizonyítékként hivatkoznak, nehéz tisztán látni hogy mi a valóság. Minden esetre mindkét oldal hivatalos propagandájával szemben indokolt az óvatosság.
Egy biztos: aki ott van, az 99.99%, hogy NEM akar onnan elmenni.
Ha akart volna, idáig is mehetett volna (a háború előtt), az ukránok nem tartottak vissza senkit, és a háborúban nem növelték a terrort.
Az oroszok meg növelték.
28:
Alapbol persze h nem akar senki elmenni. De a bombázás elől már annál inkább.
Marha nagy tévedés, hogy a magyar emberekből kiöltèk az emberiséget!!!
A legtöbb ember békében, szabadon szeretne èlni, csak èppen nem hagyják.A nagy liberalizmusban egyre inkább csak uralkodni akarnak mindenkin pont azok, akik terjesztik a liberalizmust.
Milyen liberalizmus az, amiben ha más a véleményed, akkor büntetnek, ellehetetleníteni ès mèg sorolhatnám.
Ha nem akarok olyan muszlimokkal együtt èlni, akik nem tisztelnek, akkor miért kényszerítenek rá?Vagy egyáltalán megkérdeztek bárkit is a nagy liberális Európában, hogy akarnak-e ilyen emberekkel együtt èlni?
Hát nem!!!
Vagy, ha valaki nem akar Covid oltást, akkor milyen jogon vonják meg tőle a szabadságát, hátráltatják, ellehetetlenítik stb.Ez a liberalizmus?Soroljam meg?Mert holnap estig itt ìrogathatnám a nagy egyenlőségre tett liberális intézkedéseket.
A háborúval kapcsolatban csak egy kérdést tennék fel.
Miért is tört ki?Ki, kik mit is tettek?Milyen hatalom játsza itt az eszét Európában?Egy èlösködő csurhe, aki uralkodni akar az egész Földgolyòn, a nevetséges liberalizmusát hirdetve.
Ahelyett, hogy a békére törekedne, meg mindenfèle fegyverekkel, meg dezinformációnak, propagával meg szìtja is a háborút.De ez igaz a teljes virtuális világban èlő, toketlen hülye európai vezetőkre is.
Nem az átlag emberekkel van a baj!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!