A kis mellű lànyok mind önbizalomhiànyosak?
Figyelt kérdés
Azért mert a nagymellűek hódítanak a mély dekoltázsukkal?2022. márc. 17. 15:48
11/30 anonim válasza:
Kis mellem van, sosem volt gondom az önbizalmammal. Nyilván tisztában vagyok vele, hogy aki a mély dekoltázsra vágyik, nem velem fog kezdeni, de pont elég férfi van a világban, akinek a kicsi mell tetszik. Zsák a foltját.
12/30 StevenUp válasza:
A kis mellű nők nekem is lettek megteremtve. Akiket nem vonz a, nagy, dús kebeldàma kinézet.
Szóval nem hinném hogy sok önbizalomhiányos lány lenne CSAK emiatt. A legtöbbje például egész reálisan tud gondolkodni :D
13/30 anonim válasza:
12# Sőt, sok esetben inkább azt látom, hogy a kisebb mellű lányok értelmesebbek. Gondolom könnyebben gondolkoznak, nem húzzák le őket a nagy súlyok (hahaha, jajj de olcsó)
14/30 anonim válasza:
Nekem kis melleim vannak és nincs önbizalmam, de én ronda is vagyok.
15/30 anonim válasza:
Pont fordítva érzem, nekem nagy mellem van, rondának érzem magam. Önbizalmam nincs, néhány helyzetben (pl. sportolás) kifejezetten szégyellem. Benne vagyok egy Facebook csoportban, ahol mellkisebbítés a téma, ott kb. senkinek sincs önbizalma a nagy melle miatt. Lehet, hogy a műmellek önbizalmat adnak, de a természetes nagy mellek nem nagyon..
16/30 anonim válasza:
Kedves kis, közepes és nagymellű nők. A válaszom (13#) iróniJa volt. Ahol tudjátok kik laknak...
17/30 anonim válasza:
Nem, kis mellű nőként magabiztos vagyok és sose zavart ez a dolog magamon.
18/30 anonim válasza:
nem mind szerencsére, de elég sokan azok
pedig nincs gond a tenyérnyi mellel :)
19/30 anonim válasza:
Tinimoromban talán volt némi önbizalomhiány bennem emiatt, pláne, mert akkor viccelődtek is ezzel fiúk, de felnőtt nőként már nincs ennek semmi nyoma, nem hiszem, hogy a mellméretem olyan túl sok mindent határozna meg. Volt jó pár pasi, akinek bejöttem, most van férjem, akinek megfelelek így, akkor miért érdekelne bárki véleménye erről?
20/30 anonim válasza:
Én örülök hogy kis mellem van, mert nincs kedvem a nagy mell súlyát cipelni, plusz azt se szeretem ha bámulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!