Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen jelei vannak ha vki...

Milyen jelei vannak ha vki irigy ràm?

Figyelt kérdés

2022. márc. 15. 09:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy megnyugodhatsz, ilyen szellemi képességekre, márpedig a helyesírásodon látszik hogy nem vagy az MTA leírom hogy megértsd: Magyar Tudományos Akadémia tagja még levelező tagozaton se, a kutya sem irigyKEDIK rád. Milyen ly-vel, IRIGYKEDIK RÁM, stb. Kényszerít hosszú í, és még sorolhatnám.
2022. márc. 15. 10:22
 12/28 A kérdező kommentje:
Hogy itt minösitel
2022. márc. 15. 10:22
 13/28 anonim ***** válasza:
51%

nem tudom mi történik de nagyon vicces

11-es voltam

2022. márc. 15. 10:24
 14/28 A kérdező kommentje:
7-es olyan volt de ez màs dolog nem utanzasrol van szò. Kicsit összetettebb a dolog .
2022. márc. 15. 10:25
 15/28 anonim ***** válasza:
79%

1.semmi konkrétumot nem írsz.Mégis milyen választ vársz?

2.az agresszivitásod és az írásod nagyon minősít...

3.ilyen emberre mind te hidd el senkise irigykedik

2022. márc. 15. 10:29
 16/28 anonim ***** válasza:
51%

Na akkor ennek is fuss neki még egyszer: "Egyèpkènt èn nem a Kèrdezz vagyok hanem a kèrdezö"

*Egyèpkènt helyett egyéBként

* kèrdezö helyett kérdezŐ

...hogy a többibe bele se menjünk...

2022. márc. 15. 10:34
 17/28 anonim ***** válasza:
63%

Várj, segítek a 22. hozzászólásoddal, ha már meg akarod leckéztetni a válaszadókat:

"17-es, te meg olyan vagy, mint egy óvodás. Nem is akarod felfogni a kérdést. Sebaj, majd felnősz egyszer. Jahh, nem biztos, ilyen hozzáállással...XD Egyébként én nem a 'Kèrdezz' vagyok hanem a kérdező, már bocsánat. Ha egyesek itt a helyesírásról prédikálnak... Na ez nevetséges és szégyen."

Legközelebb ha replikát akarsz írni a válaszolóknak, akkor írd le előbb nekem priviben, és szívesen lektorálom neked, hogy ne égesd magad még ennél is jobban. Persze, ha szeretsz hülyét csinálni magadból, akkor csak irkáld a válaszaidat ilyen "ahogy esik, úgy puffan" módon. :D

2022. márc. 15. 10:39
 18/28 anonim ***** válasza:
68%
Ha magadtól nem nyilvánvaló számodra az irigy viselkedés, akkor felesleges jeleket fürkészgetned, mert valami stiklid van.
2022. márc. 15. 10:42
 19/28 anonim ***** válasza:
45%
Tuti, hogy szabolcsi, vagy borsodi a kérdező és persze, c kategória.
2022. márc. 15. 10:46
 20/28 A kérdező kommentje:
jujj most kötelezö belèm kötni nem baj nem fogom folytatni okos enged szamàr szendved .Ennyi!Ali nem is akart normàlis vàlaszt adni az nèzzen a tükörbe .
2022. márc. 15. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!