Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy tetszik az új 2022-es...

Hogy tetszik az új 2022-es életed?

Figyelt kérdés

2022. márc. 14. 00:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Szociális életem 0. Összes baráti kapcsolatom megszakadt. Munkám nincs, de 1-2 új dologba belekezdtem, pl kutyamenhely, ez pozitív...
2022. márc. 14. 01:48
 12/20 anonim ***** válasza:
89%
Nincs új életem, ugyanaz a boldog feleség és édesanya vagyok, aki tavaly és azelőtt voltam. 😊
2022. márc. 14. 01:50
 13/20 anonim ***** válasza:
50%
Mitől lenne új? Mert más évet írok? Kérlek... Semmivel nem másabb decemberről márciusra az a 3 hónap, mint mondjuk májusról augusztusra.
2022. márc. 14. 06:11
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Eddig teli van furcsaságokkal, némi új dolgokkal, amik nem tudom, hova fognak vezetni.
2022. márc. 14. 06:58
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

1es vagyok kifejtem.

Albiba költöztem, de hogy itt is maradhassak olyan munkát végzek, ami nem a legrosszabb, de napi 8 órában mégis időpocsékolás. Es sajnálok ilyen dologra napi 8 óra időt ráfordítani de hát muszáj.

Más ötletem nincs. Ezt is nagy nehezen találtam.

2022. márc. 14. 09:29
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan olyan, mint az elmúlt jó sok év
2022. márc. 14. 11:25
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Eddig.

Volt egy nagy projekt, de nem jött be. Motiválatlanság nagyon úrrá lett rajtam.

Remélem változni fog, lassan jön a 30-40 fokos nyár is. Nem örülök. Nehéz lesz korán feküdni, és korán kelni. Kicsit parázok tőle, tavaly még nem kellett ilyen munkabeosztásban dolgoznom.

Hát remélem jobban fog alakulni, mint eddig.

Ahogy a tőzsde robban lefele a pénzemmel, remélem a szerencsém meg ellentétes lesz vele, az meg megy fel.

2022. márc. 14. 19:26
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

A tavalyi évem mentálisan padlóra küldött elég szépen, így az idei hónapok nagyja azzal telt, hogy összeszedjem magam végre. Lekopogom, ezzel eddig szépen haladok és sok pozitív változás sikeredett, illetve fejlődés is, és már majdnem ki tudom jelenteni, hogy büszke vagyok magamra.

Ezzel ellentétben a szociális életem hald0klik már egy ideje, pedig jó párszor próbáltam feljavítani (tavaly is), de ehhez kevés vagyok, mert a másik félen is múlik a dolog. (bár ez várható volt, mert javarészt gimis barátságokról van szó és szépen szétszéledtünk, személyes találkozások alig jönnek össze, ha egyáltalán sikerülnek)

Valamint az utóbbi 1 hónapban nagyon nagy erejű és tartós fáradtsággal küzdök, és próbálok rájönni a miértjére. Jó lenne minél előbb megoldani, mert egyre inkább rányomja a bélyeget a mindennapjaimra.

2022. márc. 15. 21:56
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
2022-ben lett barátom. Szóval, nekem jól alakult
2022. márc. 17. 15:39
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Szingliség, elvett jogosítvány, kétszer sürgősségi osztály, abból utóbbi csonttörés, elvesztett munkahely, nekem eddig adja 2022😄
2022. márc. 18. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!