Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen "stilus" ez?

Milyen "stilus" ez?

Figyelt kérdés

Van neve ennek a retegnek? Mert ismerek par ilyen embert, sot en is ilyen vagyok. Es azt veszem eszre, hogy mintha ez ilyen stilus szeruseg lenne mar.

- A zenei izles, indie/alternativ es rock korul mozog.

-Videojatekok szeretete

- Animek, es kepregenyek

- alternativabb oltozkodes, pl szines haj, bakancs stb

- Rajzolas, muveszetek szeretete

Amikor kisebb voltam mindig csak "jo stilusu" embereknek hivtam az ilyen szemelyeket. Ilyen a noverem is, es a muveszetikben is nagyon sok ilyen ember van.

2022. márc. 12. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez leginkább a "geek" stílusra hasonlít.
2022. márc. 12. 12:29
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Ez az "azt hiszem kulonleges vagyok de amugy baromira nem" stilus
2022. márc. 12. 12:37
 3/8 anonim ***** válasza:
57%
#2 igen, a hópihék XD
2022. márc. 12. 12:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem gondolom annyira kulonleges jelensegnek, sokan vannak/vagyunk igy. Foleg az interneten latom az ilyen embereket. Ezert kerdeztem, hogy ennek van-e mar valami neve, vagy hasonlo nyalanksag, mert egyre tobb ilyen embert latok.
2022. márc. 12. 12:44
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Azek az ún. E-girl-ök és E-boy-ok. Avagy elektronik lányok és elektronik fiúk. De hogy honnan a francból jött ez a gyökér elnevezés, azt ne kérdezd, ugyanis angol találmány.
2022. márc. 12. 16:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek játszani, mindig is játszottam. Az animéket is szeretem, sorozatokat, ritkán olvasok is. Általában rock/metál amit hallgatok, "átlagosan" nézek ki. Nem vagyok én semmilyen szubkultúrában.
2022. márc. 12. 17:12
 7/8 anonim ***** válasza:
49%
Különleges hópelyhek
2022. márc. 13. 10:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A leírás és a jelenlegi divat alapján az e-girl/e-boy jelenségre asszociálok. Ami vicces, hogy ezek az emberek előfordul, hogy “alternatívnak”, “alt”-nak konferálják fel magukat különböző platformokon, pedig ők maguk is tudják, hogy ez életük tévedése, kis különlegességeknek képzelik magukat, miközben csak azért ötlik magukra ezt a stílust, mert most menő. Egy következő agymenés hajnalán pedig majd váltanak. Csak az a poén, hogy manapság már a divatmajmok is előszeretettel kategorizálnák magukat (VSCO girl, soft girl, baddie, cottagecore), hogy őket aztán senki ne merje tucatnak nevezni.

A VALÓDI alternatív emberek teljesen más kategóriát képeznek. Azt, hogy goth, punk, metalhead, grunge, emo vagy, egyedül a zenei ízlésed határozza meg, hogy mit hallgatsz szívesen, mivel ezek zenei szubkultúrák.

Ezek közül bármelyik szeretheti az animéket, szerethet videojátékozni vagy rajzolni, de az is előfordulhat, hogy nem. Ez teljesen független ettől.

2022. márc. 13. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!