Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Pszichopátia, zakkant személyi...

Pszichopátia, zakkant személyiség. Mi a véleményetek ?

Figyelt kérdés
2022. márc. 11. 23:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem baromi erdekesek az ilyen emberek es itt nem a tombolo orultekrol beszelek, hanem azokrol, akik mesterei a beilleszkedesnek, a manipulacionak, akikrol eloszor meg sem mondanad, hogy peldaul amugy titokban sorozatgyilkosok. En nagyon leulnek egyszer beszelgetni egy ilyen emberrel, megprobalni kielemezni a szemelyiseget, amit persze nem lehet, mert lenyegeben akarmilyen szemelyiseget magara tud huzni. Elkepeszto.

Persze ez nem azt jelenti, hogy szeretem a bantalmazo, pszichopata embereket, mielott meg felreertes tortenne. Csak durva mikre kepesek, ugye egy atlag nem zakkant elmeju ember ennyire nem kepes rezzenestelenul kiadni magat valaki masnak, szerintem ehhez tenyleg kell egy kattanas a fejben.

2022. márc. 11. 23:45
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Az, hogy a Jóisten védjen meg engem az ilyen veszélyes és manipulatív emberektől!
2022. márc. 11. 23:48
 3/8 anonim ***** válasza:
64%

Tré az álmatlanság, nem üt be a gyógyszer,

a gyilkolás impró, nincs terv se külön módszer.

Kés, villa, olló a kezembe nem való,

egy kampó kell csak amire felb**zlak ha felb*szol!

Játszunk dokisat értek hozzá ne gőzölj!

Felnyitlak összevarlak ha nem jó kezdem előröl..

Senki nem sejti igazából ki is vagyok,

egy elfajzott fletnis egy kib*szott dilis BAROM..BAROM..BAROM

Se spanom, se nőm,

anyu kedvencével mozogni senki szerint se menő.

Lesem mikor ki jön, résnyire a redőnyök

ide hordják a k*rvákat baszni folyton a rendőrök!

Mosolygok rájuk mikor kiadom a kulcsot,

verebek fingjuk sincs itt hányan beadták a kulcsot!

Mindjá' zuhog, a szél veri az ereszt,

próbálok higgadtnak maradni fleteszek egy lemezt.

Remeg a kezem az ujjaim recsegtetem,

soha nem ereszt a gondolat el még meg nem teszem.

Fenem a késem, valakibe ma megmártommm..

majd térdre rogyva üvöltöm, hogy sajnálom...!

2022. márc. 12. 02:12
 4/8 A kérdező kommentje:
😀😄😆🤣😂
2022. márc. 12. 02:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A pszichopata nem egyenlő az őrült sorozatgyilkossal. Az intelligens pszichopaták orvosok, ügyvédek is lehetnek. Van kognitív empátiájuk és elég intelligensek ahhoz, hogy elkerüljék a börtönt. Inkább úgy lehetne őket jellemezni, mint nagyon üres embereket. Nem képesek sem a pozitív, sem a negatív érzelmek átélésére, ezért gyakran megjátsszák ezeket, ha épp érdekükben áll. Minden 100. ember pszichopata, úgyhogy valószínűleg találkoztál is már egy párral az életedben.

A szociopaták viszont indulatosak, könnyen kerülnek konfliktusba és verekednek. Az intelligensebbeknek pedig egész életükben el kell fojtaniuk ezeket az indulatokat.

A sorozatgyilkosok között inkább több a borderline, hiszen érzelmi túlfűtöttségből, féltékenységből sokkal valószínűbb megölni valakit. A hírekben gyakran lehet olvasni, hogy XY megölte a volt párját, mert megcsalta. Egy pszichopata nem érez semmi ilyet, általában ő szakít másokkal, mert nem kedveli az embereket. A pszichopaták másokat használnak ki, másokon élősködnek.

2022. márc. 12. 07:44
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
3: Öhhh hát bocsi de ez a versike nagyon ízléstelenre sikeredett.... 🙄😬🤪😱
2022. márc. 12. 10:18
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

#6 Semmi baj, nem sértettél meg mert nem én írtam

[link]

2022. márc. 12. 12:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
7: 😂😂😂🙀🙀😱😱 Full elmebeteg volt, aki ezt a számot írta. Szekunder szégyenérzet....
2022. márc. 12. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!