Átlag fizetésből hol jobb élni Hollandiában, vagy Svájcban? Érvek, ellenérvek?
Engem Switzerland valahogy jobban vonz, de nem tudom megmondani miért. Olyan szépek a házak,
hegységei van, a kilátók, sajtok... Van egy hangulata...
Én Svájcba mennék szívesen, a területemmel nagyon jól keresnek ott(software engineer)
De egyelőre egyetemre járok, úgyhogy előbb munkatapasztalat kéne, mert úgy tudom kezdőként nehéz oda kijutni.
Svájcban minden drága.
Most néztem meg, 52,1%-kal drágább mint Hollandia.
Hollandia pedig 48,1%-kal drágább mint Magyarország. Meg számításba kell venni, hogy munka nélkül nem kapsz albérletet, úgyhogy elindulni nehéz. Én úgy tervezem, hogy Németországba költözöm először, onnan bejárok és amikor kapok munkát, bérelek egy lakást közelebb a munkahelyemhez. Nem tudom ez mennyire megvalósítható.
Én tavaly éltem Svájcban. Most Németországban vagyok, de soha többet. Svájc top minden tekintetben, bár gondolkodom Hollandiát is kipróbálni mert fiatal vagyok és ha nemm akkor vissza Svájc.
Németország Svácj után olyan pukkant. Persze modernebb, de van valami nyomasztó a levegőben. Furák az emberek. Sok az öreg stb.. Később írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!