Mi a véleményetek a meztelenségről? Kort és nemet írjatok.
Mit gondoltok róla, mennyire elfogadható, tolerálható? Ismertek nudista családokat? Barátok előtti meztelenkedésről mit gondoltok?
Jártatok már nudista helyeken, meztelen szaunákban, vagy nudista strandokon? Ha igen, milyen élmény volt, milyen érzéssel töltött el? Milyen helyzetekben, szituációkban megengedett a pucérkodás?
Mit gondoltok a meztelen emberi testről? Te mennyire tartod magad prűd embernek? Milyen a kultúrája Magyarországon és Európában a nudizmusnak?
Hát magam nem fogom mutogatni, de pl otthon ne kelljen már vigyázni hogy jajj nehoyg kilátszon valami, a kényelmesség legyen meg.
Meg ha esetleg vki idegen meglát vmit, akkor azért nem akadok ki, mert véletlenül is becsúszik, de nem is játszom rá ilyenre.
Magyarul nem mutogatom magam de ha véletlen megesik, akkor kicsit kényelmetlen de azért nem vilagtragedia.
4esre szavaztam
25 vagyok
Nem
Nem prűdségnek tartom, én szimplán csak nem szeretem a mások előtti meztelenkedést.
És úgy gondolom, illene tiszteletben tartani egymást akár családon belül is, hogy nem toljuk a másik arcába a testünk nem feltétlenül esztétikus látványát.
Én sosem szerettem, hogy apám gyakorlatilag egy szál gatyában élte az életét, ami alapból nem volt túl higiénikus a heti 1 fürdés és egész napos izzadás kombóval.
Ha vendég jött se öltözött fel, mert hát az ő házában senki ne mondja meg mit csinálhat. Haverjaim nem szívesen jártak át, barátnőt sose hívtam oda. Több haverom megjegyezte hogy már retteg hozzánk jönni, meg szóljak már faterra, hogy öltözzön már fel.
De például egyedül a saját lakásomban simán elmászkálok meztelenül reggel-este amíg készülődök vagy aludni is meztelenül szeretek.
Régebben a volt barátnőmmel párszor voltunk már nudista strandon. Teljessen rendben volt minden.
Tenerife szigetén van egy strand ami csak fiataloknak van berendezve.
Most is szeretem ezt abszabadság érzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!