Milyen önbántó/önmarcangoló gondolataid vannak?
Figyelt kérdés
2022. márc. 10. 22:08
1/5 anonim válasza:
"nem lennék jó társ párkapcsolatban" "régen csókolóztam biztos szarul csinálnám" "régen volt csajom biztos b..az lennék" "miért nincs pénzem egy jobb kocsira csóró vagyok" "lusta vagyok" "pszichopata" ilyesmi :d ezek a mindennaposak..sorolhatnám még, de próbálok amúgy ezek a dolgok ellen tenni, vannak pozitív dolgok is de ugye nem az volt a kérdés.
2/5 anonim válasza:
Nem vagyok jó semmire, és senkinek sem.
3/5 anonim válasza:
Kövér vagy, béna vagy, kiállhatatlan, szerethetetlen, ostoba, ocsmány, életképtelen. Még lehetne sorolni...
4/5 anonim válasza:
Nem vagyok elég jó és senkinek sem kellek, szerencsétlen, béna is, néha hihetetlenül kínos és esetlen, életképtelen.
Régen sokkal több ilyen gondolatom volt, de egy ideje már dolgozni kezdtem magamon, és azon is, hogy ne bántsam magam ilyenekkel, de még így is van pár visszatérő gyöngyszem :c
5/5 anonim válasza:
Ehhez nincs elég tárhely meg online sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!