Komolyan mondom még csak most volt szilveszter de még a 2018-at is nagyon közelinek érzem pedig az is 4 éve volt már.. mi a f
2022. márc. 9. 03:28
1/9 anonim válasza:
nem vettem észre főleg mióta gipsz van a kezemen xd
2022. márc. 9. 03:44
2/9 anonim válasza:
Minél idősebb az ember, annál gyorsabbnak érzi az idő múlását...
Visszagondolok az általános iskolai 4 évre, amikor rengeteget voltam piszkálva, egy örökkévalóságnak tűnik... Visszagondolok a középiskolai 4 évre, az már gyorsabban telt, manapság pedig már 10 év is olyan hihetetlenül gyorsan eltelik, elmondhatatlan...
2022. márc. 9. 04:20
3/9 anonim válasza:
Nekem amúgy nem telik gyorsan, pedig 29 vagyok.
Jó, gyorsabban telik, mint régen, de nem kimondottan gyorsan. Sőt, olykor pont ellenkezőleg.
2022. márc. 9. 05:04
4/9 anonim válasza:
Én nem érzem
2022. márc. 9. 05:18
5/9 anonim válasza:
Számomra kifejezetten lassan telik. Rengeteg dolog történt velem egy év alatt is, rengeteget tanultam, dolgoztam, sok élményt szereztem. Pont a minap pörgettem a képeimet és konstatáltam, hogy még csak egy év telt el és mennyivel másabb az életem.
2022. márc. 9. 07:31
6/9 Noren1989 válasza:
Én inkàbb este 8-11közt veszem észre....egy csajszival beszélgetünk olyankor és kb mindig nekem kell javasolni az alvàs lehetőségét.
2022. márc. 9. 07:39
7/9 anonim válasza:
iszonyat gyorsan telik az idő. mintha felgyorsult volna az idő múlása az elmúlt években, pedig még én is "csak" 28 vagyok...
biztos azaz oka, hogy már dolgozok és a szürke hétköznapokon nem történik semmi izgalmas.
2022. márc. 9. 08:46
8/9 anonim válasza:
Van egy sorozat a jutyubon: A féreglyukon át. Az egyik részben elmagyarázzaák, hogy miért érezzük gyorsabbnak az idő múlását ahogy öregszünk.
6-8 éves koromban egy tanév az örökkévalóságnak tűnt, a nyáriszünetek meg kb 1 teljes évnek. Most 46 évesen meg " Az órák lassan telnek, de az évek rohannak."
2022. márc. 9. 09:11
9/9 anonim válasza:
Igen, nekem is az utóbbi időben nagyon gyorsan telik az idő, 4-5 évvel ezelőtti dolgot én is szinte tegnapnak érzem. Közben meg napokra lebontva a munkahelyen nem is telik gyorsan az idő és a legtöbb időt ott töltöm. Mégis összeségében gyorsnak érzem. Ha lenne több pénzem, hogy minden nap tartalmasan teljen, akkor biztos más lenne, de most a Covid miatt nem lehetett sokat utazni. Abban jól tudom mérni az időt, hogy mennyi felé jártam. Ha sok helyen voltam, akkor nem érzem úgy, hogy elfecsérelt volt az idő-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!