Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért titkolja foggal-körömmel...

Miért titkolja foggal-körömmel, hogy ö a hugának az anyja igazából, nem pedig a növére?

Figyelt kérdés
Van egy ismerös csaj, sokat beszélgetünk, járunk baráti társasággal ide oda. 30 éves, a huga 13. Gyanús a dolog, mert az anyja az enyémnek ismeröse és tudom, hogy 64 éves a nö! 51 évesen szült volna? Söt, láttam a csajt fürdöruhában és bár plasztikával próbálták eltüntetni, de ott a császármetszés nyoma! Nagyon jómodú család egyébként, ezért is furcsa. Gyereket se akar a csaj, mindig hangoztatja, hogy neki nem kell, utálja a gyerekeket. A húg viszont ennek ellenére nagyon sokat van vele, sokan mondták már viccböl, hogy mintha a lánya lenne. A kiscsaj anyának az elvileg nagyanyját hívja. Miért akkora dolog ha 17 évesen szült volna? Mi ebben a jó hogy a növérének hazudják a családban? Mi lesz ha egyszer megtudja?
2022. márc. 8. 23:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Hűha... Ez valami brazil szappanoperára hajaz eléggé...
2022. márc. 8. 23:36
 2/12 A kérdező kommentje:
Jaja, olyan.
2022. márc. 8. 23:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Milyen plasztikával próbálták eltűntetni? Mit láttál?

Szerintem nagyon bele akartok magyarázni mindent...

2022. márc. 8. 23:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Császármetszés nyomát max akkor láthattál, ha nudizott a csaj.

Kb a 90-es évek óta nem függőlegesen vágják, hanem vízszintesen, annyira lent, hogy egy sima bugyi vagy bikini-alsó eltakarja.

Ritka, de van aki 51 évesen szül.

2022. márc. 8. 23:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Simán szülhet valaki 51 évesen, ha a hormon rendszere megengedi. Túl élénk a fantáziád, ezt nem tudják eltitkolni, ahhoz évekre külföldre kellene utazni, hazudni mindenkinek, és egymásnak.

Bármikor előkerülhetne egy rokon, barát, ismerős, aki elfecsegné, vagy mint te egy kombináló idegen. Épp eszű emberek ilyet nem csinálnak, még egy örökbefogadásnál is nyilvánvaló, hogy hiába csecsemőként került a családba a gyerek nyíltan beszélnek arról, hogy hogy született, kik a szülei, és hogy került a családba.

2022. márc. 8. 23:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

1. A császármetszés nyoma a bugyi vonala alatt van, gyakorlatilag közvetlenül a szeméremdomb fölött, vízszintesen. Nem igazán látszik fürdőruhában.

2. Anyám, nővérem és köztem is 20-20 év különbség van. Így alakult, mégis csak a testvére vagyok, ebben pedig biztos (van anyámról velem terhesen meztelen kép).

3. Sem tesóm, sem én nem akarunk gyereket. Nem tudjuk, miért, de minden porcikánk irtózik tőle.

Ne kombinálj pls.

2022. márc. 9. 00:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi kérdező, de ez picit olyan, mintha én a saját gyerekemnek a nagymamája lennék.
2022. márc. 9. 00:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert nem hazudik? Nevetséges a kérdés. Miért ne lehetne annyi idősen szülni? Szerinted egy heg a hason csak császár miatt lehet? De ha igaz lenne is csak rájuk tartozna NEM rád. Elég durván magán jellegű szituáció volna. Mindig meg tudok botránkozni azon, hogy az emberek mennyire durván belevájkálnak más magánéletébe és mennyi baromságot találnak ki maguktól közben. És, hogy ezt még ország világ előtt még terjesztik is. Pedig nem ritka dolog de mindig megdöbbent ez a szánalmas viselkedés.
2022. márc. 9. 00:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy osztálytársam gimiben, akit 47 évesen szült az anyja. Apja most már a 80-hoz közelít, anyja is 70. Csaj meg 23. Nyilván rossz érzés (nem fognak együtt dédunokázni, az biztos), de neki így alakult az élete.

Kamu, császármetszést meg nem látod.

2022. márc. 9. 01:17
 10/12 A kérdező kommentje:

Tényleg ott egy nagy heg nyoma a hasán vízszintesen. Igen, kilátszott a bugyi felett böven.

De hiszem nektek, hogy a császárt jóval lejjebb csinálják és akkor tényleg más dolog lehet a heg oka.

2022. márc. 9. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!