Miért titkolja foggal-körömmel, hogy ö a hugának az anyja igazából, nem pedig a növére?
Milyen plasztikával próbálták eltűntetni? Mit láttál?
Szerintem nagyon bele akartok magyarázni mindent...
Császármetszés nyomát max akkor láthattál, ha nudizott a csaj.
Kb a 90-es évek óta nem függőlegesen vágják, hanem vízszintesen, annyira lent, hogy egy sima bugyi vagy bikini-alsó eltakarja.
Ritka, de van aki 51 évesen szül.
Simán szülhet valaki 51 évesen, ha a hormon rendszere megengedi. Túl élénk a fantáziád, ezt nem tudják eltitkolni, ahhoz évekre külföldre kellene utazni, hazudni mindenkinek, és egymásnak.
Bármikor előkerülhetne egy rokon, barát, ismerős, aki elfecsegné, vagy mint te egy kombináló idegen. Épp eszű emberek ilyet nem csinálnak, még egy örökbefogadásnál is nyilvánvaló, hogy hiába csecsemőként került a családba a gyerek nyíltan beszélnek arról, hogy hogy született, kik a szülei, és hogy került a családba.
1. A császármetszés nyoma a bugyi vonala alatt van, gyakorlatilag közvetlenül a szeméremdomb fölött, vízszintesen. Nem igazán látszik fürdőruhában.
2. Anyám, nővérem és köztem is 20-20 év különbség van. Így alakult, mégis csak a testvére vagyok, ebben pedig biztos (van anyámról velem terhesen meztelen kép).
3. Sem tesóm, sem én nem akarunk gyereket. Nem tudjuk, miért, de minden porcikánk irtózik tőle.
Ne kombinálj pls.
Volt egy osztálytársam gimiben, akit 47 évesen szült az anyja. Apja most már a 80-hoz közelít, anyja is 70. Csaj meg 23. Nyilván rossz érzés (nem fognak együtt dédunokázni, az biztos), de neki így alakult az élete.
Kamu, császármetszést meg nem látod.
Tényleg ott egy nagy heg nyoma a hasán vízszintesen. Igen, kilátszott a bugyi felett böven.
De hiszem nektek, hogy a császárt jóval lejjebb csinálják és akkor tényleg más dolog lehet a heg oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!