Az alábbi hétköznapi dolgok közül mi idegesít a legjobban?
Amúgy ez érdekes, mert a munkahelyi sz*rkeverésen kívül mind direkt, azonnali dolog, az viszont nem.
Pár nap múlva tudod meg, hogy Sanyi azt terjeszti rólad, hogy b*zi vagy, nem azonnal :D
Utolsó..részvétem. Komolyan. Csodálom a türelmedet. Én nem sokat buszozok de ha akkor visít egy gyerek akkor a hajam tépném. Persze sajnálom szegényt, főleg a babákat mert hát ez természetes meg én is visítottam valószinüleg 😁
De akkor is nagyon zavaró…és még jópofát is kell vágni mert ha nem akkor gyerekgyűlölő állatnak gondolnak
Az még csak-csak hagyján, ha ilyen pár pillanatra felsír, és az anyuka elringatja, na de az ilyen mondjuk 3...stb éves, "waldorf móccccer" szerint nevelt kiskölykök, akik végigsivalkodják és -ugrálják az utat, csak mert a szülő nem korlátozza őket semmiben sem, nem szól rájuk, na, az a legrosszabb. Pláne, ha a hiperaktív mozgása közben egy combosabbat kell fékezzek a közlekedés részvevői miatt (lásd még: indokolatlan büntetőfék, csak mert busz), a kisember bezuhan a lépcsőbe, vagy eltaknyol a padlón. És persze ekkor is én vagyok a hibás, nem a szülő, akinek előzőleg már akár háromszor is szóltam, hogy fogja a gyereket, mert ebből baleset lehet.
Minden ami zajos. Tehát a visító gyerekek meg a házibuli. Plusz a szemetelők.
A többi engem nem igazán érint, nem jellemző a környezetemben így nem idegesít cseppet sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!