Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Titeket milyen szag vagy...

Titeket milyen szag vagy illat szokott legjobban irritálni a hétköznapokban?

Figyelt kérdés
Engem irritál pl a szagosított WC papír illata, mert mindig kórház jut róla eszembe. Ezért általában olyat veszek, ami szagtalan. Aztán szintén irritál a frissen lenyírt fű szaga, ami az ablakon szokott beáramlani, és nemritkán kipufogógázzal elegyedik. Ez nagyon zavaró tud lenni, mert ilyenkor előtte már kora hajnalban motoros fűkaszával vágják a füvet, és nem lehet tőle tőle aludni. Ugyancsak irritáló, amikor az úton elhúz egy teherautó vagy traktor, ami trágyát szállít, egy bűzcsóvát húz maga után, amitől leszédül az ember a bicajról. Hát nagyjából ennyi, most ti jösztök.

2018. máj. 27. 06:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Izzadtság szag, főleg a lábnak van ilyenkor szörnyen undorító szaga. Ezután jön a dögszállító, dögtelep szag.

Pelenka és annak tartalmának a szaga. Nedves popsitörlő, mert... nem tudom, csak idegesítően erős benne az a parfüm. Illetve a nagyon túlhasznált nagy koncentrációjú bárminemű illatanyag, ami alapjában véve jó illatú lenne, csak annyira telenyomja vele valaki a cuccát, helyet hogy úgy érzed belefulladsz a szagba.

2018. máj. 27. 06:32
 2/15 anonim ***** válasza:

Ha elmegyek egy kuka mellett és 2 méterröl érzem a "dögszagot".

A wc-be a sz#r és egyéb szagok.(Kéne mindenhova ,legalábbis munkahely,középületek ilyen automata légfrissítő. Bár ezek egy messzi messzi galaxisba talán...)

2018. máj. 27. 06:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Az eltúlzott, tolakodó parfümök, amik minden mást "felülbírálnak" a környezetében az illetőnek, aki ilyent használ. Nem elég, hogy nem az én ízlésvilágom, még sokat is tesz magára. Konkrétan az egyik női rokonom ilyen, aki egyébként is egy erőszakos személyiség, és azt hiszi csak az ő parfümje a jó. Utálom mikor a családi evésnél leül mellém, és szinte az étel ízét sem érzem miatta.

A másik, a légfrissítő. Számomra semmit nem segít, ha valaki így nyomja el a sza.szagot, mert én akkor is érzem, csak keveredik valami pacsuliszaggal, amitől csak rosszabb a helyzet.

2018. máj. 27. 07:08
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A parfüm szagát.minegy milyen mennyiségben használja egy ember,nem viselem el.az ember természetes illata(nem szag) számomra élvezhetöbb
2018. máj. 27. 07:18
 5/15 anonim ***** válasza:
Engem az állott kávészag zavar, amit érzek, ha valaki beszél hozzám. Erre csak rátesz, ha dohányzik is az illető.
2018. máj. 27. 07:23
 6/15 anonim ***** válasza:
Parfüm,nyári eső utáni illat,pelenka és volt egy kórházi osztályon iszonyat büdös fertőtlenitő.Meg természetesen a dögszag és az izzadság.
2018. máj. 27. 07:31
 7/15 anonim ***** válasza:

Kisvárosban lakunk. Itt minden paraszt elégeti a kiszáradt felnyűtt növényszárat,leveleket.

Na nekem az a halálom. Főleg nyitott ablaknál,vagy mikor kint száradnak a ruháim. A másik borzalom

2018. máj. 27. 07:51
 8/15 anonim ***** válasza:

Lemaradt...

Az OldSpice. Hányok tőle.

2018. máj. 27. 07:52
 9/15 A kérdező kommentje:
Értem, nagypapám szerint odabent a házban sz.rni nem illik, ki kell menni a pottyantósra még télen is, és ott senkit sem zavar a sz.rszag, szépen elszáll a levegőbe, föl a mennybe.
2018. máj. 27. 09:06
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

- illatos, édes parfümök (vanília, kókusz társai)

- szar-, húgyszag, szóval kb. Bp teljesen :D

- csöves-szag

- izzadtság

2018. máj. 27. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!