Titeket milyen szag vagy illat szokott legjobban irritálni a hétköznapokban?
Izzadtság szag, főleg a lábnak van ilyenkor szörnyen undorító szaga. Ezután jön a dögszállító, dögtelep szag.
Pelenka és annak tartalmának a szaga. Nedves popsitörlő, mert... nem tudom, csak idegesítően erős benne az a parfüm. Illetve a nagyon túlhasznált nagy koncentrációjú bárminemű illatanyag, ami alapjában véve jó illatú lenne, csak annyira telenyomja vele valaki a cuccát, helyet hogy úgy érzed belefulladsz a szagba.
Ha elmegyek egy kuka mellett és 2 méterröl érzem a "dögszagot".
A wc-be a sz#r és egyéb szagok.(Kéne mindenhova ,legalábbis munkahely,középületek ilyen automata légfrissítő. Bár ezek egy messzi messzi galaxisba talán...)
Az eltúlzott, tolakodó parfümök, amik minden mást "felülbírálnak" a környezetében az illetőnek, aki ilyent használ. Nem elég, hogy nem az én ízlésvilágom, még sokat is tesz magára. Konkrétan az egyik női rokonom ilyen, aki egyébként is egy erőszakos személyiség, és azt hiszi csak az ő parfümje a jó. Utálom mikor a családi evésnél leül mellém, és szinte az étel ízét sem érzem miatta.
A másik, a légfrissítő. Számomra semmit nem segít, ha valaki így nyomja el a sza.szagot, mert én akkor is érzem, csak keveredik valami pacsuliszaggal, amitől csak rosszabb a helyzet.
Kisvárosban lakunk. Itt minden paraszt elégeti a kiszáradt felnyűtt növényszárat,leveleket.
Na nekem az a halálom. Főleg nyitott ablaknál,vagy mikor kint száradnak a ruháim. A másik borzalom
Lemaradt...
Az OldSpice. Hányok tőle.
- illatos, édes parfümök (vanília, kókusz társai)
- szar-, húgyszag, szóval kb. Bp teljesen :D
- csöves-szag
- izzadtság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!