Ha valaki bosszantani próbál engem és én nem reagálok semmit, az az illetőt jobban idegesíti mintha válaszolnék?
"De szokták mondani ha valaki nem reagál valamire az még idegesítőbb?"
Azért b*szogattak engem 8 éven keresztül a suliban, mert elhittem ezt a hülyeséget...
Ha nem reagálsz rá, csak mégjobban tolja, mert látja, hogy veled bármit megtehet.
Azzal a dominanciáját bizonyítod, és csak azt éred el, hogy jól érzi magát miközben ledominál.
A nem reagálok akkor jó, ha
- Nem idegesít tényleg egyáltalán kicsit sem, inkább megmosolyogtat a próbálkozása.
- Vagy úgy nem reagálsz hogy kineveted a próbálkozásait.
Kb. mintha egy bolha próbálna lebirkózni egy elefántot.
Ha zavar, akkor viszont próbálj meg vissza vágni. Ha elsőre nem megy az sem baj. Ha ezt egy kommunikációs gyakorlatnak fogod fel, és nem belülről, hanem kívülről - mint egy tananyagot - szemléled, akkor nem fog megérinteni, így ártani sem. Igazából kifejezetten jó alkalom gyakorolni az ilyenekkel való dominancia harcot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!