Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Munka közben mennyire kötne...

Munka közben mennyire kötne le a dohányzás?

Figyelt kérdés
Persze csak azt érinti aki dohányzik, mi 4-en vagyunk egy irodában abból 3 an kijárunk néha külön is 1-1 szálat elszívni, max 4 5 alkalommal egy nap. De aki pl nem dohányzik már mondta, hogy biztos munka közben is csak erre gondolunk, hogy mikor megyünk ki cigizni, És csak erre koncentrálunk egész nap. Mondtam is neki, hogy semmiben nem befolyásol senkit ez. Ugyanúgy dolgozunk, mint mindenki aki nem dohányzik ( úgyis látszana) ha dolgom van, ügyfél stb, nem fogok felpattanni és kimenni rágyújtani stb.

2022. márc. 7. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem dohányzom, dolgoztam láncdohányos mellett egy íróasztallal arrébb, annyira beszívta a bőre és a ruhája azt a szagot, hogy mikor visszajött cigiszünetről, nekem műkönnyet kellett használni, mert nagyon csípte a szememet az a kipárolgás, ami belőle jött, és idővel a fejem is fájt, ez pedig rontotta a munkámra odafigyelést. Ő nyilván nem érezte, mert már hozzászokott, nekem meg zavaró volt.
2022. márc. 7. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szintén dohányzó vagyok, naponta max csak 2szer megyek ki, hogy ne feszítsenek keresztre kollégák, és aranyosnak találnám ha valakinek ilyen aggodalmai lennének.

A cigizés a legutolsó dolog ami elvonja a figyelmem. Amint belépek a munkahelyemre mentálisan rögtön kicsekkolok. Elinditom fejben azt a filmet, amit az előző este láttam, vagy tervezgetem, milyen lenne teljesen új életet kezdeni a semmiből a föld másik oldalán, és átváltok autópilóta módba.

Amíg valaki rendesen elvégzi a munkáját, baromira mindegy hogy mi jár a fejében, vagy hogy épp mennyire szorongatja a függősége.

2022. márc. 7. 10:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Az szokott egyébként konfliktust okozni, hogy míg a dohányzók cigiszünetelnek, addig a nemdohányzók bent maradnak dolgozni, ha ez túl sok idő, akkor nyilván nem lesz jó a légkör, a nemdohányzó úgy érzi, túl van terhelve, neki nincs "ürügye" megpihenni, csak ebédidőben, napi 1-szer, a dohányzók meg ellógják a napot. Nekem volt olyan kollégám, aki óránként kijárt cigizni. Napi max 2 alkalmat a legtöbben tolerálnak.
2022. márc. 7. 11:10
 4/5 Senior Séf ***** válasza:
29%
Na, ezért volt jó 30 éve, amikor szívta boldog-boldogtalan. Akkora füst volt az irodában, hogy ha megbotlottál, akkor se estél el, mert megtámasztott. Aztán szépen lassan leszoktunk róla mindannyian.
2022. márc. 9. 13:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Régen sem dohányzott mindenki. Gyerekkoromban volt még dohányzó és nemdohányzó rész vonaton, mi mindig nemdohányzóban utaztunk, de amikor valami miatt át kellett menni dohányzó részen, nem volt kellemes.
2022. márc. 9. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!